UPS EXTINDE ACCESUL DE PE TERMINALE MOBILE PENTRU INCA 35 DE TARI

Data publicarii: 03-11-2011 | Diverse

Clientii UPS din Austria pana in Australia pot urmari de acum coletele trimise, pot calcula tarifele de transport si pot gasi cea mai apropiata locatie UPS direct de pe terminalele mobile, datorita versiunii pentru mobil a site-ului companiei, m.ups.com, in alte 35 de tari si teritorii.

"Accesibilitatea este un lucru vital pentru clientii nostri si ofertele noastre pentru dispozitive mobile extind capacitatile UPS de a deservi clientii aflati in miscare sau cei care au nevoie de acces imediat", a declarat Jordan Colletta, vicepresedinte customer technology marketing UPS. "Prin aceasta extindere, versiunea pentru mobil a site-ului este disponibila in peste 40 de tari si teritorii."

Atunci cand utilizatorii mobili se conecteaza cu ID-ul My UPS, informatia de urmarire se actualizeaza automat si afiseaza istoricul urmaririi traseului unui colet. De asemenea, se pot aloca pseudonime numerelor de urmarire UPS pentru o referinta rapida.

m.ups.com a fost disponibil anterior doar pentru pentru clientii din Statele Unite, Germania, Marea Britanie, Franta, Italia si Canada. Versiunea pentru mobil a site- ului companiei este acum disponibila si pentru clientii din America (Brazilia, Puerto Rico si Mexic); Asia (China, India, Corea de Sud, Hong Kong, Singapore, Japonia, Taiwan, Australia, Malaezia, Thailanda, Filipine si Noua Zeelanda); Europa (Spania, Olanda, Polonia, Belgia, Elvetia, Austria, Irlanda, Portugalia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Rusia, Turcia, Romania, Grecia, Luxemburg, Republica Ceha si Ungaria), cat si pentru cei din Africa de Sud.

UPS (NYSE:UPS) este lider global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, printre care se numara transportul de colete si marfuri, facilitarea schimburilor comerciale internationale si folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficienta a lumii afacerilor. Cu sediul central in Atlanta, SUA, UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume. Compania poate fi gasita pe Web la adresa UPS.com, iar blog-ul sau corporativ poate fi accesat la adresa blog.ups.com. Pentru a afla direct noutati despre UPS, vizitati www.pressroom.ups.com.

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: