SIF Banat-Crisana spera sa vanda detinerea la BCR in noiembrie 2011

Data publicarii: 07-11-2011 | Finante-Banci

Actionarii SIF Banat-Crisana au aprobat, vineri, la a doua convocare, vanzarea pachetului de actiuni detinut la BCR catre Erste, intarind inca o data imposibilitatea listarii BCR la Bursa de Valori Bucuresti. Astfel, SIF Banat-Crisana este a patra societate de investitii care a primit aprobarea actionarilor pentru vanzarea participatiei de la BCR, dupa SIF Oltenia, SIF Transilvania si SIF Muntenia.

SIF Moldova este ultima la care actionarii trebuie sa aprobe tranzactia cu Erste. Ioan Cuzman, directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al SIF Banat-Crisana spera ca tranzactia sa fie semnata pana pe 14 noiembrie. ,,Sper sa semnam intr-un timp cat mai scurt.

Dupa mine, as vrea sa fie inainte de 14 noiembrie, cand este AGA de la BCR. Inca sunt unele clauze pe care le discutam. Nu avem probleme pe preturi sau raport de schimb", a declarat Cuzman. Potrivit convocatorului, in AGA de la BCR va fi discutata majorarea capitalului social al bancii cu 644 de milioane de lei (148 de milioane euro), pana la 1,7 miliarde de lei.

Integral in Fin.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: