SAFETY Broker de Asigurare mizeaza in continuare pe dezvoltarea retelei de francize

Data publicarii: 08-11-2011 | Finante-Banci

Catalin ARDELEANU este noul Director pentru Dezvoltarea Retelei SAFETY Broker de Asigurare. Cei 7 ani de experienta in domeniul asigurarilor il vor ajuta in demersul de a dezvolta sistemul de franciza SAFETY Broker la nivel national, sistem care s-a dovedit a fi cel mai important factor in cresterea companiei din ultima perioada. 

"Alaturarea echipei SAFETY Broker este pentru mine o provocare si totodata o oportunitate de a trece la un alt nivel al experientei mele in domeniul asigurarilor. Dupa 7 ani petrecuti in cadrul unor companii de asigurari de top, am intrat acum in mediul mult mai dinamic al brokerajului si am ca obiectiv dezvoltarea retelei de vanzari si cresterea performantelor sale”, a declarat Catalin ARDELEANU. 

Anterior alaturarii echipei SAFETY, Catalin ARDELEANU a coordonat  o agentie si un punct de lucru in cadrul ASTRA Asigurari si a ocupat functia de inspector de asigurari in cadrul UNITA si ASIROM. 

 "Activitatea pe care o coordoneaza acum Catalin este extrem de importanta pentru evolutia companiei noastre. Am realizat in primele noua luni ale anului curent un volum de prime intermediate de 16,85 mil. EUR, in crestere cu 100,99% raportat la ianuarie-septembrie 2010. Extinderea retelei noastre in zonele in care nu eram atat de bine reprezentati, precum si accentul pus pe vanzarea de tip retail sunt componente importante ale strategiei care ne-a adus aceste rezultate”, a declarat Viorel VASILE, Managing Partner, SAFETY Broker.

In primele 9 luni ale anului, asigurarile auto si property au generat insumat 94,98% din afacerile companiei. Astfel, portofoliul SAFETY Broker a fost alcatuit in proportie de 50,67% din asigurari RCA, 26,19% - asigurari auto CASCO, 13,17% - asigurari de incendiu si calamitati naturale, respectiv 4,96% - asigurari de daune la proprietati."

Ultimele stiri pe BankNews.ro: