Evolio anunta debutul oficial al distributiei produselor sale in Republica Moldova

Data publicarii: 08-11-2011 | IT&C

Oficialii companiei au prezentat astazi, intr-o conferinta de presa la Chisinau, gama de produse Evolio: Tablete PC, E-readere, navigatorare GPS si produse de telefonie fixa.

Tabletele si telefoanele fixe Evolio, se comercializeaza incepand cu 15 Noiembrie in retelele majore de retail specializat din Republica Moldova. Produsele de navigatie GPS si E-readerul Evobook,  urmand sa fie comercializate incepand cu luna Ianuarie 2012.

"Am fost placut surprins, sa descopar o foarte mare deschidere peste Prut catre produse care inglobeaza continut romanesc. Retailerii din Republica Moldova, ne-au cerut in mod expres tablete si readere cu acces on-line la ebook-uri, agregatoare de stiri si in general orice continut in limba romana. Vom construi cu produsele si aplicatiile de continut Evolio, o punte digitala peste Prut!” a declarat Liviu Nistoran Presedintele Evolio.

Evolio isi propune pentru Republica Moldova o cota de piata de 30% pe segmentul tabletelor si de 40% pe segmentul navigatoarelor GPS.  

Compania Romanian Software Distributor, cu sediul in Chisinau, va asigura distributia si service-ul produselor Evolio in Republica Moldova.

Despre Evolio

Evolio, este unul din liderii industriei de produse IT&C din Romania. Evolio, a devenit in 2008, cea  mai puternica marca de sisteme GPS din Romania , pentru ca in 2011 sa devina al treilea jucator pe piata romaneasca de Tablet PC. Evolio isi cosolideaza pozitia pe piata de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi piete si lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii si continut customizat.

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: