BCR Asigurari relanseaza website-ul www.bcrasigurari.ro

Data publicarii: 08-11-2011 | Finante-Banci

In urma propunerilor si sugestiilor primite de la clientii nostri am redesenat intregul  website. Noua prezentare a www.bcrasigurari.ro este  mult mai prietenoasa si  ofera clientilor mai multe informatii despre produsele si  ofertele BCR Asigurari. 

Pentru ca ne pasioneaza comunicarea cu clientii, acestia  beneficiaza acum de un grad mai mare de interactivitate,  prin completarea si transmiterea formularelor  existente in rubrica "Comunica cu noi” si "Opinia ta conteaza”. Raspunsurile la solicitarile, sesizarile si intrebarile clientilor BCR Asigurari vor fi transmise in cel mai scurt timp posibil.

Acum, cei care doresc sa fie tinuti la curent cu noutatile serviciilor, produselor si ofertelor BCR Asigurari, se pot inregistra pentru a primi lunar, newsletter-ul destinat clientilor.

Noile rubrici ale website-ului:  Noutati,  Responsabilitate  Sociala,  Fuziune VIG (BCR Asigurari  - Omniasig), Comunicate VIG au fost create pentru a va putea oferi cat mai multe date despre noi si pentru a crea o transparenta totala.

"Mereu suntem preocupati de imbunatirea comunicarii cu clientii si a calitatii serviciilor. Website-ul vine cu o noua grafica, o structura  mult mai eficienta a continutului, cu rubrici noi unde clientii nostri pot afla informatii  despre stadiul Fuziunii BCR Asigurari - Omniasig.” - a declarat Mihail Tecau, presedinte directorat BCR Asigurari.

BCR Asigurari - membra a Vienna Insurance Group si Erste Group, este o companie de top, puternica, solida, un concurent redutabil pe piata de asigurari generale din Romania, prin alinierea permanenta la cerintele pietei si ale clientilor dovedeste eficienta unui management de inalta clasa.

Suntem de 10 ani alaturi de clientii nostri, ne respectam promisiunile facute prin  corectitudine si rapiditate in acordarea despagubirilor si furnizam consultanta in alegerea celui mai potrivit program de asigurare.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre BCR ASIGURARI sunt disponibile pe www.bcrasigurari.ro  si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: