1&1 Internet Romania continua recrutarea de noi specialisti IT

Data publicarii: 08-11-2011 | HR/Cariere

1&1 Internet AG, una dintre cele mai mari companii de gazduire web din lume, continua sa ofere specialistilor IT oportunitati de dezvoltare profesionala in centrul sau de Cercetare si Dezvoltare din Romania. Ca urmare a inceperii procesului de recrutare, in urma participarii la targul de job-uri "Angajatori de Top”, noi specialisti IT se vor alatura echipei companiei.

In cadrul targului din octombrie, compania a oferit tinerilor profesionisti oportunitatea de a aplica pentru 37 de pozitii. Acestea se adauga celor peste 100 de joburi oferite de catre 1&1 Internet Romania de la inceputul anului 2011 pana in prezent.

Pozitiile oferite au fost pentru: Project Manager, Java Developer, PHP Developer, Javascript Developer, Quality Assurance Developer, ETL Developer, Product Manager, C++ Developer, IT Operations Engineer si Release Manager. Vizitatorii si candidatii potentiali au primit detalii referitoare la cerintele si responsabilitatile fiecarei pozitii direct de la membrii echipei 1&1 Internet Romania prezenti la targ.

"Ne dorim sa aducem alaturi de noi specialisti pasionati de ceea ce fac, cu o capacitate mare de invatare, o atitudine deschisa si spirit de echipa. Aceste atribute sunt cu atat mai importante in ceea ce ii priveste pe candidatii care au o experienta redusa sau pe cei neexperiementati, care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul IT, prin intermediul unor oportunitati de tip entry-level. Cred ca datorita acestui targ am reusit sa gasim persoane care raspund cerintelor noastre si care, in acelasi timp, impartasesc valorile 1&1 Internet Romania”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General al  1&1 Internet Romania.

1&1 Internet Romania creste in permanenta, de aceea, procesul de selectie continua si in ceea ce priveste candidatii cu experienta care dovedesc cunostinte avansate de Java, JavaScript, Linux C++ sau programare PHP, dar si in alte zone conexe precum asigurarea calitatii si managementul de proiect.

In Centrul de Cercetare & Dezvoltare din Bucuresti, compania este implicata in dezvoltarea a trei categorii importante de aplicatii software: servicii de gazduire web, programe suport pentru departamente ca financiar, vanzari etc., respectiv aplicatii care se adreseaza strict uzului intern. Datorita cresterii volumului proiectelor la nivel global, echipa din Romania a preluat responsabilitatea pentru o parte dintre acestea, motiv pentru care 1&1 Internet Romania isi extinde echipa locala, oferind excelente oportunitati pentru dezvoltatorii de software.

Despre 1&1 Internet AG

1&1 Internet Romania este subsidiara din Romania a companiei germane 1&1 Internet AG (parte din 1&1 Group din ianuarie 2004)

1&1 Internet AG, fondata in 1988, este 100% o subsidiara a United Internet AG, o companie listata la Bursa si una dintre cele mai mari companii de servicii de internet din lume, cu aproximativ 10 milioane de clienti in toata lumea, 5000 de angajati si vanzari anuale de aproximativ 2 miliarde de Euro.

Marcile noastre 1&1, GMX si WEB.de ofera solutii sofisticate de internet pentru utilizatori individuali cat si pentru clientii din mediul de afaceri.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: