TEXTOP a ales inca o data compania Frisomat

Data publicarii: 10-11-2011 | Afaceri

Orientarea catre client, calitatea produselor si varietatea solutiilor constructive sunt motive importante pentru care un client decide sa aleaga inca o data acelasi furnizor.

Compania TEXTOP activeaza in domeniul textil, este o firma extrem de dinamica, focusata in primul rand pe respectarea cu strictete a cerintelor de productie impuse de clienti. Astfel am descoperit o viziune constructiva comuna cu cea a companiei Frisomat, pentru care o relatie de colaborare trebuie nu doar fructuos finalizata, ci si intretinuta, in conditiile unei piete care se dezvolta fragmentat si inegal.

Aceasta ne-a determinat ca acum 3 ani sa ne orientam catre un furnizor cu aceeasi deschidere catre calitate si profesionalism si astfel am ajuns sa construim cu FRISOMAT o hala destinata exclusiv depozitarii materialelor textile. 

FRISOMAT a construit pentru societatea noastra un spatiu de depozitare a materiei prime, cat si a produselor finite. Pentru aceasta prima constructie s-a ales o hala SIGMA in suprafata de 448 metri patrati (16 m latime, 28 m lungime, respectiv 4.5 m inaltime la streasina). Aceasta solutie face posibila utilizarea unei structuri usoare, fara sacrificarea spatiului interior. Finisajele de inalta clasa si structura de calitate superioara au dovedit ca halele Frisomat sunt de cea mai buna calitate si durabilitate, in conformitate cu standardele si normativele locale, iar acest lucru a asigurat colaborarea de durata cu furnizorul nostru. 

Ulterior afacerea noastra s-a dezvoltat si cand am considerat ca e momentul extinderii,  TEXTOP a optat pentru o alta solutie oferita de  Frisomat. Hala acopera o suprafata de 800 metri patrati (20 m latime, 40 m lungime, cu inaltime la streasina 6 m si respectiv 4m) si include atat birourile companiei, cat si spatiul pentru productia de confectii textile. 

Noua constructie este ridicata pe sistem ASTRA, o solutie eleganta care asigura nu doar excelente conditii de functionare, ci si pastrarea ambientului in interior, pastrarea curateniei si a calitatii materialelor folosite (materiale care nu degaja praf). A doua hala a fost construita in 4 saptamani, iar acest lucru a determinat demararea activitatii societatii TEXTOP cu 6 saptamani mai devreme decat fusese planificata.

Alegerea unei constructii metalice inovative FRISOMAT a adus cu sine avantajul de a beneficia de o solutie tehnica personalizata, gandita sa corespunda perfect nevoii noastre de spatiu si utilitate, expertiza in proiectare si timp rapid de executie.

Iar de toate acestea am beneficiat in mod direct noi, si indirect partenerii nostri de afaceri.

Tag-uri: