Lufthansa lanseaza zboruri pe ruta Bucuresti - Berlin cu preturi low-cost

Data publicarii: 11-11-2011 | Turism

Lufthansa va incepe sa opereze zboruri directe intre Bucuresti si Berlin, din iunie 2012, o ruta pe care opereaza in prezent si compania Germanwings, subsidiara low-cost a Lufthansa.

Noul zbor va fi operat de patru ori pe saptamana intre Berlin si Bucuresti (aeroportul Otopeni), in zilele de marti, joi, sambata si duminica.intre Berlin si Bucuresti (aeroportul Otopeni), in zilele de marti, joi, sambata si duminica. Tarifele pentru aceasta ruta incep de la 49 euro pentru zborurile cumparate one-way (doar dus) si 99 euro pentru calatoriile dus-intros.

"Conform celor mai recente analize de piata, observam un potential imens de crestere al numarului de pasageri romani pe zborurile catre Berlin, atat in interes de afaceri, cat si cu scop turistic,", a declarat Ofer Kisch, General Manager Lufthansa Group in Europa Centrala si de Est al Lufthansa.

Kisch a explicat ca decizia de a include Bucurestiul pe harta noilor destinatii operate din Berlin a venit dupa ce compania a inregistrat o crestere a numarului de pasageri din/spre Romania cu 20%.

Integral in Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: