Vrei sa lucrezi in social media? Vezi ce posturi sunt vacante

Data publicarii: 11-11-2011 | HR/Cariere

Domeniul social media este din ce in ce mai atractiv pe piata fortei de munca si creeaza tot mai multe joburi. Vezi mai jos lista posturilor vacante in momentul de fata.

Agentia de marketing si comunicare Mercury360 Communications recruteaza un Social Media Coordinator, al carui rol va fi acela de a gestiona comunicarea prin social media a diverselor branduri si proiecte, in special prin Facebook, You Tube si Twitter. Vezi detalii despre job aici.

Firma de outsourcing CallPoint New Europe angajeaza un Social Media Marketing & Community Manager, absolvent de studii superioare in marketing, PR, comunicare sau jurnalism. Candidatul trebuie sa aiba, de asemenea, minim 3 ani de experienta in domeniul Internetului (detalii aici).

Compania de IT&C Softwin cauta un Specialist in Comunicare Online, cu experienta in folosirea canalelor social media. Se cere capacitatea de a putea adapta un mesaj la mai multe grupuri de audienta (parinti, profesori, copii), precum si experienta anterioara in gestionarea cel putin a unui cont corporate de Facebook, un fan-page sau grup (detalii aici).

Grupul de firme Eurolines Romania recruteaza un Specialist in Marketing Online care se subordoneaza direct managerului de  Advertising si care trebuie sa deseneze strategia grupului pe termen mediu si lung fata de prezenta online a tuturor firmelor membre ale holdingului (vezi mai multe informatii aici).

Firma Active HR Services angajeaza un Social Media Specialist pasionat de social media, creativ, cu initiativa. Acesta va fi responsabil pentru tot ce inseamna expunerea companiei in mediul online (intretine si dezvolta paginile virtuale, management de blog, modereaza forumul). Detalii aici.

Vezi mai multe joburi disponibile in mediul online aici.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: