LASTING System devine Dell Preferred Partner

Data publicarii: 15-11-2011 | Afaceri

Compania timisoreana LASTING System, anunta primirea statutului de Dell Preffered Partner, in cadrul programului Dell PartnerDirect. 

Acest nou nivel al colaborarii vine ca o confirmare a eforturilor sustinute si a rezultatelor bune obtinute in cei peste 6 ani de parteneriat LASTING - Dell. Statutul Prefered Partner, desemneaza cea mai importanta relatie de parteneriat pe care o are Dell in Romania.  

"Suntem deosebit de onorati sa devenim Preffered Partner Dell.” spune domnul Gabriel Dumitru,  Dell Product Manager, LASTING System. "Asta reflecta munca depusa de echipa noastra in furnizarea celor mai competenete solutii corporate, precum si faptul ca am oferit clientilor nostri planurile potrivite, produsele potrivite si parteneriatul potrivit” 

Ca Dell Preferred Partner, LASTING System ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de solutiile Dell cele mai adecvate nevoilor si cerintelor lor. Totodata acest nou statut atesta investitiile LASTING in educatie, certificari, traininguri de specializare Dell, precum si eforturile depuse pentru a putea furniza cele mai bune solutii de stocare, disaster-recovery, centre de date, pe baza infrastructurii Dell. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: