UPS Romania sustine actiunile de impadurire din judetul Ialomita

Data publicarii: 15-11-2011 | Mediu

Angajatii UPS (NYSE:UPS) din intreaga lume au luat din nou racletele si pensulele de vopsit, alaturi de know-how-ul in logistica, pentru a sustine organizatii ale comunitatilor locale in luna octombrie a acestui an. In cadrul celei de-a noua editii anuale a Lunii Voluntariatului Global a companiei, cei 400.000 de angajati ai UPS au dus mai departe traditia companiei de a darui si ajuta.

Conform unui studiu intern, angajatii UPS dedica in medie 80 de ore de voluntariat in fiecare an. Pentru a marca Luna Voluntariatului Global de anul acesta, compania si-a propus atingerea unui obiectiv de 275.000 ore de voluntariat in luna octombrie. Angajatii au participat la o serie de activitati de voluntariat, de la educarea copiilor la asigurarea necesitatilor vitale pentru persoane defavorizate. Pe durata activitatii de voluntariat, angajatii au contribuit si la consolidarea relatiei existente cu parteneri cheie, cum ar fi organizatiile caritabile Boys and Girls Club of America si United Way prin sustinerea activitatilor acestora.

Pentru a incuraja eforturile angajatilor de a aduce o schimbare in propriile comunitati, Fundatia UPS a donat 100.000 USD prin intermediul unui concurs pentru angajati, oferind unui numar de 10 angajati care participa la Luna Voluntariatului Global cate o bursa de 10.000 USD pentru a sustine organizatia in care au activat ca voluntari. 

"Pe langa milioanele de colete pe care le livram in fiecare zi, ne dedicam competentele, talentele si timpul numeroaselor organizatii non-profit, comunitatilor si persoanelor fizice din intreaga lume,” a declarat Ken Sternad, presedintele Fundatiei UPS. "Voluntariatul face parte din cultura noastra de mult timp. In opinia noastra, serviciile in folosul comunitatii aduc un plus de valoare atat prin imbunatatirea vietii oamenilor, cat si prin dezvoltarea talentelor de lideri ale angajatilor nostri. Suntem constienti de avantajele pe care voluntariatul le aduce comunitatii si angajatilor nostri si suntem onorati sa punem un si mai mare accent pe actiunile de voluntariat si sprijin in luna octombrie a fiecarui an.”

Evenimentele voluntarilor UPS se desfasoara in intreaga lume si ofera angajatilor ocazia de a dedica timp pentru sustinerea pasiunilor personale si intereselor manifestate de comunitati. Iata cateva evenimente inscrise in Luna Voluntariatului Global de anul acesta:

26 de voluntari de la UPS Romania s-au implicat in sustinerea Ecoassist Romania (Plantam fapte bune in Romania) prin plantarea unei suprafete de 1 ha cu plop alb si o specie de salcam - 1.250 de puieti pe terenuri agricole deteriorate aflate in proprietatea autoritatilor locale. Plantam fapte bune in Romania - Miscarea Nationala de Impadurire este o ampla initiativa pentru reducerea dezechilibrelor cauzate de despaduririle masive din ultimii ani din Romania, deoarece padurile sunt o comoara pe care nu ne putem permite sa o pierdem; pe langa acest eveniment de voluntariat, in luna iunie 2011, 35 de voluntari au ajutat Asociatia Ana si Copiii prin vopsirea gardului si a leaganelor din locul de joaca pentru copii, realizarea de paturi din petice si decorarea de sfesnice (asociatia are ca scop crearea si sustinerea serviciilor in folosul comunitatii pentru educarea copiilor, adolescentilor si tinerilor defavorizati in vederea prevenirii si reducerii abandonului scolar, abandonului familial si excluziunii sociale).

Aproximativ 70 de voluntari din Costa Rica vor ajuta la curatarea plajei publice Playa Puntarenas.

Voluntarii din Miami vor colabora cu cluburile locale Boys and Girls Clubs pentru a reface o sala de sport din comunitate prin revopsirea terenurilor de baschet, re-capitonarea salii de sport si reamenajarea terenurilor din jur.

In Indianapolis, voluntarii vor sustine orasul printr-o serie de evenimente, printre care Day of Caring (Ziua in care ne pasa) cu United Way, o constructie Habitat for Humanity si asigurarea voluntarilor pentru evenimentul "ZooBoo” organizat de Gradina zoologica din Indianapolis.

O actiune de donare de sange gazduita de organizatia Cruz Roja Ecuatoriana va beneficia de sprijin din partea angajatilor UPS voluntari din Ecuador.

Voluntarii din Venezuela vor petrece o dupa-masa in orfelinatul ABANSA, citindu-le copiilor si jucandu-se cu ei. 

UPS (NYSE: UPS) este lider global in logistica si ofera o gama larga de solutii printre care transport de colete si marfuri, facilitarea comertului international si folosirea tehnologiei avansate in vederea gestionarii mai eficiente a universului afacerilor. De la infiintarea sa in anul 1907, UPS si-a construit o traditie de cetatean corporativ atent si responsabil, sustinand programe care ofera solutii pe termen lung pentru nevoile comunitatilor.  

 Infiintata in 1951, Fundatia UPS, care sarbatoreste 60 de ani de existenta in 2011, este responsabila de facilitarea implicarii comunitare in comunitati locale, nationale si globale. In 2010, UPS si angajatii sai actuali si pensionati au investit peste 95 milioane USD in actiuni caritabile in intreaga lume. Fundatia UPS poate fi gasita pe web la adresa UPS.com/foundation. Pentru a afla direct noutati despre UPS, vizitati pressroom.ups.com.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: