Saxo Bank lanseaza tranzactionarea online a valutelor islamice

Data publicarii: 22-11-2011 | Finante-Banci

Saxo Bank, banca daneza specializata in tranzactionari si investitii  online, ofera clientilor sai, incepand de astazi, posibilitatea de a identifica si tranzactiona actiuni islamice compatibile si valori ETF, pe mai mult de 25 de piete de schimb la nivel mondial. Banca a ales IdealRatings Inc., unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de gestionare a fondurilor islamice compatibile, drept cea mai de incredere sursa pentru identificarea globala a instrumentelor islamice compatibile. 

Rationamentul compatibilitatii se bazeaza pe liniile directoare islamice general acceptate si transparente definite de IdealRatings si Biroul de control Sharia cu reprezentante in Jeddah, Bahrain, Arabia Saudita si Manama. IdealRatings verifica si evalueaza lunar mai mult de 12.000 de actiuni si fonduri tranzactionabile (Exchange Traded Funds - ETF).

"Sistemul financiar islamic reprezinta unul dintre sectoarele cu cea mai rapida crestere din lumea de astazi si suntem incantati de faptul ca putem oferi clientilor nostri posibilitatea de a identifica si tranzactiona online actiuni islamice compatibile. IdealRatings este cea mai de incredere marca din domeniu in ceea ce priveste identificarea si evaluarea actiunilor islamice compatibile. Oferim cu  incredere datele lor clientilor nostri”, a declarat Jakob Beck Thomsen, Director Regional pentru Orientul Mijlociu si CEO Saxo Bank (Dubai) Ltd.

"Saxo Bank A/S a fost intotdeauna un novator si un lider de piata in furnizarea de servicii financiare de calitate clientilor sai. Suntem incantati sa le fim parteneri in oferirea acestor informatii de incredere investitorii lor receptivi”, a adaugat Mohamed Donia, CEO IdealRatings.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: