Se cauta muncitori romani pentru Italia. VEZI joburile

Data publicarii: 28-11-2011 | HR/Cariere

Italia ramane inca una dintre cele mai bune optiuni ale romanilor care vor sa lucreze in strainatate. Cel putin 1.000 de joburi sunt vacante in momentul de fata pentru muncitorii romani.

Italia a ocupat locul 4 la inceputul lunii noiembrie in topul tarilor cu cele mai multe oferte de angajare adresate romanilor, dupa Marea Britanie, SUA si Germania, conform unei statistici realizate de site-ul Tjobs.ro.

Dintre toate CV-urile trimise de romani in luna octombrie, aproape 9% au vizat locuri de munca din Italia, aceasta destinatie fiind depasita doar de Marea Britanie (27%) si Germania (11%).

Vezi mai jos domeniile cu cele mai multe joburi pentru romani. Poti vedea aici lista joburilor din Italia.

Curatenie, intretinere / menaj si ingrijire batrani (51 de pozitii vacante): Sunt preferate femeile care au deja experienta in ingrijirea de batrani sau copii. Salariul lunar variaza intre 800 - 900 euro. Nu exista cheltuieli de masa sau cazare, acestea fiind asigurate de familia sau institutia pentru care se lucreaza.

Hoteluri / turism (53 de pozitii vacante): Exista oportunitati atat pentru tineri (studenti), cat si pentru persoane cu varsta de peste 30 de ani. Salariile sunt cuprinse intre 600 - 900 euro / luna, iar masa si cazarea sunt asigurate de angajator.

Entertainment: 80 de pozitii sunt vacante pentru animatori turistici, in complexe hoteliere de 4 si 5 stele. Oferta se adreseaza in special tinerilor dornici sa lucreze sezonier in perioada estivala urmatoare. Salariile sunt sub 600 euro pe luna, insa masa, cazarea, transportul dus - intors si asigurarea medicala sunt platite de angajator;

Integral in Realitatea.net


Ultimele stiri pe BankNews.ro: