Mos Craciun vine de la COSMOTE, anul acesta

Data publicarii: 05-12-2011 | IT&C

COSMOTE Romania intampina sarbatorile de iarna cu un nou concurs pentru utilizatorii de cartele preplatite si cu doua promotii foarte atractive, una pentru clientii prepaid si una pentru utilizatorii de internet mobil. 

Astfel, incepand de astazi, clientii COSMOTE Romania primesc de trei ori mai mult trafic de internet inclus in planul tarifar Connect Now EVDO.

Mai mult, toti clientii prepaid vor avea o luna plina de surprize: 

  • Posibilitatea de a castiga unul dintre cele 31 de telefoane Samsung Galaxy S2 (unul in fiecare zi a "Lunii Cadourilor”) oferite ca premiu prin simpla activare a unei extraoptiuni;
  • 50% beneficii aditionale pentru extraoptiunea 3100;
  • O noua luna cu premii speciale, ca parte a promotiei Garajul lui Smiley. 

Astfel, incepand din 30 noiembrie, planul tarifar Connect Now EVDO include 9 GB de trafic de date broadband, in loc de 3 GB de trafic. Promotia este valabila pana pe 9 ianuarie 2012. COSMOTE Romania ofera in prezent acoperire pentru internetul de mare viteza pe EVDO pentru 88% din populatie. 

In ceea ce priveste noul concurs, mecanismul pentru a castiga unul dintre telefoanele Samsung Galaxy S2 oferite zilnic in cursul intregii luni decembrie este simplu. Pentru a intra in competitie, toti utilizatorii Cartelei Vibe si ceilalti utilizatori ai cartelelor COSMOTE de voce trebuie sa isi activeze sau reactiveze una dintre extraoptiunile disponibile, o optiune On Top sau una dintre optiunile Connect Mobile din portofoliul COSMOTE. Astfel, clientii companiei vor intra in competitie, in acelasi timp profitand de toate beneficiile incluse in extraoptiune. Fiecare euro din credit, consumat din taxa pentru activarea uneia dintre extraoptiuni sau a optiunii On Top dintr-o zi, reprezinta o sansa pentru castigarea telefonului pus in concurs in ziua respectiva. 

Castigatorii vor fi selectati prin intermediul a patru extrageri, iar primii dintre acestia vor fi trasi la sorti pe 8 decembrie. Toate detaliile legate de regulamentul concursului sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

Mai mult, intre 30 noiembrie 2011 si 9 ianuarie 2012, cu posibilitate de prelungire, COSMOTE creste cu 50% toate beneficiile incluse in extraoptiunea 3100, pastrand tariful neschimbat. Astfel, incepand din 30 noiembrie, utilizatorii care activeaza extraoptiunea 3100 pot beneficia de 150 de minute si SMS-uri nationale si internationale, 150 MB de trafic de date mobil, 4.500 de minute si SMS-uri in reteaua COSMOTE si 4.500 de minute de apeluri in reteaua de telefonie fixa a Romtelecom. 

Astfel, prin activarea extraoptiunii 3100, clientii Cartelei Vibe se vor bucura de 50% beneficii aditionale si au de asemenea sase sanse (pentru 6 euro credit tarif lunar) in extragerea castigatorilor pentru telefonul zilei, Samsung Galaxy S2.

In plus, promotia Garajul lui Smiley continua si in luna decembrie, cu premii speciale, in spiritul Craciunului. Toti clientii de voce prepaid ai COSMOTE care reincarca in valoare de cel putin 5 euro in perioada 1 decembrie 2011 - 8 ianuarie 2012 au ocazia sa castige o Sanie cu zurgalai tunata  sau alte 10 premii unice din garajul vedetei, toate legate de sarbatorile de iarna. 

Mai multe detalii ale regulamentului promotiei sunt disponibile pe www.garajulluismiley.ro.

Astfel, prin reincarcarea si activarea extraoptiunilor, clientii prepaid pot intra in doua competitii, una pentru castigarea produselor speciale din Garajul lui Smiley si una pentru castigarea unui telefon de ultima generatie, Samsung Galaxy S2. 

Pentru mai multe informatii, accesati www.cosmote.ro.  

Ultimele stiri pe BankNews.ro: