Credit cu dobanda de 4969 la suta pana la salariu

Data publicarii: 06-12-2011 | Finante-Banci

Reticenta bancilor in a acorda credite de consum pentru sume mici i-a facut pe romani se se orienteze spre institutiile financiare nebancare pentru a acoperi cheltuieli neprevazute sau costuri crescute sezonier - sarbatori, concediu, debutul anului scolar.

 Payday loans - creditele pana la salariu in varianta autohtona ofera posibilitatea de a imprumuta o suma mica (intre 100 si 500 de RON) ce urmeaza sa fie rambursata in maximum 35 de zile. Imprumutul este obtinut exclusiv online, fara sa fie nevoie ca doritorul sa se deplaseze la sediul firmei sau sa fixeze intalniri la domiciliul propriu cu angajatii acesteia."Este limpede ca nevoia aceasta exista si in Romania - de cand am lansat produsul, in ianuarie 2011, am avut zeci de mii de solicitari si mii de credite aprobate", a declarat Ionut Stan, directorul Viva Credit, o companie de profil.

Potrivit paginii firmei de credite, pentru un credit de 300 de lei pentru 20 de zile se platesc la maturitate 372 de lei. Astfel, dobanda anuala efectiva ajunge la 4.969%.

Integral in Puterea.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: