BCR si COSMOTE lanseaza o oferta combinata de eBusiness pentru micro-intreprinderi

Data publicarii: 06-12-2011 | Finante-Banci


  • BCR dezvolta parteneriatul strategic cu Romtelecom si COSMOTE printr-o oferta combinata de eBusiness pentru micro-intreprinderi (acces platfoma Antreprenor  + pachete de voce & internet + echipamente IT&C la preturi atractive);
  • Pachetul combinat vizeaza cresterea competitivitatii micro-intreprinderilor prin imbunatatirea accesului la solutii IT&C pentru vanzari, marketing, logistica, HR, control financiar;
  • BCR & COSMOTE sustin prioritatea strategica a Uniunii Europene de stimulare a adoptarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor de catre intreprinderile mici si mijlocii.

 Banca Comerciala Romana (BCR) si COSMOTE Romania ofera microintreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de un milion de euro, acces combinat la oferta de servicii a bancii si a operatorului de telefonie mobila. Astfel, BCR ofera clientilor acces gratuit la platforma www.bcrclubantreprenori.ro (care include informatii de business, training-uri online, interactiune cu alti antreprenori si oportunitati de afaceri) iar COSMOTE propune oferte atractive de voce si acces la internet pentru clientii care achizitioneaza pachetele BCR dedicate micro-intreprinderilor (Premium sau Activ). Astfel, prin oferta COSMOTE, microintreprinderile pot achizitiona la preturi speciale laptop-ul Asus K52N impreuna cu un mouse Microsoft si modem 3G USB inclus, sau telefonul de ultima generatie Samsung Galaxy S II, prin intermediul carora acestia pot accesa serviciile disponibile pe Platforma Antreprenor.

Oferta comuna este valabila pana la 31.01.2012 si include, in scop promotional, gratuitate timp de 1 luna la comisionul de administrare pentru pachetele de servicii bancare dedicate micro-intreprinderilor (BCR Premium sau Activ). Pe langa oferta de eBusiness, BCR ofera pana la sfarsitul anului 2011 limite de overdraft pre-aprobate de pana la 40.000 RON. Microintreprinderile pot folosi aceste fonduri pentru creditarea de ansamblu a activitatii curente.

Conform strategiilor adoptate la nivelul Uniunii Europene investitiile in tehnologia informatiei si a comunicatiilor la nivelul intreprinderilor mici influenteaza in mod direct inovatia, productivitatea, depasirea barierelor birocratice si crearea de locuri de munca. 

Colaborarea BCR - COSMOTE vizeaza cresterea competitivitatii companiilor mici din Romania prin imbunatatirea accesului la solutii IT&C pentru vanzari, marketing, logistica, HR, control financiar. Oferta combinata BCR & COSMOTE adreseaza in mod direct provocari specifice identificate de catre Comisia Europeana, precum: 

  • Imbunatatirea abilitatilor tehnice si de management ale micilor intreprinderi
  • Facilitarea accesului micilor intreprinderi la solutii de eBusiness 
  • Diminuarea costurilor de proprietate asupra echipamentelor IT&C pentru micile intreprinderi

BCR ofera Pachetul Cont ANTREPRENOR BCR in 3 variante - Plus, Premium si Activ. Componentele de baza oferite GRATUIT, incluse in toate cele trei variante sunt: Cont curent in lei, Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative, Card de debit in lei, Asigurare complexa pentru detinatorul de card BCR VISA Business Electron. 

Contul ANTREPRENOR BCR Premium si ACTIV contin doua beneficii nonbancare unice oferite in piata, respectiv Abonament GRATUIT la platforma de business dedicata Antreprenorilor - un portal de promovare a afacerilor (www.bcrclubantreprenori.ro) si Pachetul de semnatura electronica - pentru care clientii beneficiaza de o reducere de  23% din pretul standard.  

Ultimele stiri pe BankNews.ro: