UniCredit Tiriac Bank: Online Banking gratuit in primele 6 luni

Data publicarii: 07-12-2011 | Finante-Banci

Noua oferta promotionala a UniCredit Tiriac Bank le permite persoanelor fizice deschiderea gratuita a unui cont bancar, primirea unui card de debit si a dispozitivului digipass, toate cu administrarea fara costuri in primele 6 luni. Gratuitatea este valabila pentru persoanele fizice care aplica online pentru serviciu, in pagina dedicata campaniei de pe site-ul http://www.unicredit-tiriac.ro/online-banking/. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2011.

Pagina dedicata serviciului de Online B@nking reprezinta o maniera inedita si eficienta de informare si suport pentru clientii UniCredit Tiriac Bank. 

Acestia au la dispozitie:

  • - o serie de tutoriale video si demo-uri interactive ce ilustreaza facilitatea utilizarii serviciului
  • - o lista de intrebari frecvente si o sectiune de suport care sa raspunda tuturor intrebarilor celor interesati de serviciu
  • - formularul de inscriere prin care clientii pot contracta gratuit serviciul de Online B@nking.

"Online B@nking reprezinta unul dintre cele mai dinamice servicii oferite de banca noastra, deoarece este foarte important sa tinem cont de inovatiile tehnologice, pentru a le oferi clientilor cele mai bune solutii. Estimam ca la finalul acestui an numarul  total de utilizatori Online B@nking de la UniCredit Tiriac Bank va fi cu 25% peste nivelul de la sfarsitul lui 2010", a declarat Bogdan Spuza, Director Marketing si Segmente in cadrul diviziei de Retail a UniCredit Tiriac Bank.

Performante

Numarul utilizatorilor serviciului de Online B@nking a ajuns la 101.000 dupa primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 21% fata de finalul lui 2010

Utilitatea serviciului este dovedita si de procentul mare al utilizatorilor activi

Serviciul de Online B@nking al UniCredit Tiriac Bank este unul dintre putinele din Romania care permite constituirea si prelungirea depozitelor la termen sau activarea altor servicii, precum Info SMS, fara deplasarea la banca

Plata facturilor la utilitati este gratuita prin serviciul de Online B@nking, in baza conventiilor incheiate de catre UniCredit Tiriac Bank cu furnizorii

Aplicatia de Online B@nking poate fi folosita in conditii optime intr-o versiune adaptata pentru telefonul mobil cu acces la internet. 

Gestionarea finantelor personale online ofera clientilor UniCredit o serie de avantaje: 

  • Economie de bani - Operatiunile efectuate prin Online B@nking sunt gratuite in cazul tranzactiilor intre conturi deschise la UniCredit Tiriac sau cu 50% mai mici fata de cele efectuate la ghiseele bancii in cazul tranzactiilor catre conturi deschise la alte banci.
  • Economie de timp - Serviciul este activ permanent. In plus, clientii beneficiaza de asistenta tehnica profesionala prin telefon, e-mail sau mesaje online, de luni pana vineri intre orele 9:00 si 19:00.
  • Mobilitate - Clientii pot accesa Online B@nking de oriunde, atat timp cat au la dispozitie o conexiune la Internet, fie ca este vorba despre un computer sau un telefon mobil.
  • Control permanent - Clientul poate verifica in orice moment ce cheltuieli a facut si de unde, verificand online istoricul contului sau.

"Online B@nking este aliatul clientilor nostri in lupta cu timpul. Astfel, prin intermediul unui computer sau al telefonului mobill cu acces la Internet, clientii nostri dispun oricand de banii lor, cu maximum de siguranta si costuri avantajoase. Astfel, tranzactiile pot fi chiar si 100% gratuite, daca vorbim despre plati efectuate intre conturi UniCredit Tiriac Bank, si cu 50% reduse fata de casierie, daca sunt efectuate catre alte banci", subliniaza Bogdan Spuza.

Digipass-ul este un dispozitiv electronic care genereaza un cod de acces unic, denumit cod de securitate, si care este folosit atat pentru autentificarea in Online B@nking, cat si pentru semnarea operatiunilor efectuate.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: