Cumpanasu & Dejescu - asociere strategica pe piata avocaturii de business

Data publicarii: 07-12-2011 | Diverse

Lucian Cumpanasu, fostul Managing Partner al casei de avocatura internationale, Tonucci si Asociatii, si-a infiintat propria casa de avocatura, Cumpanasu&Dejescu, in parteneriat cu Madalin Dejescu, avocat provenit dintr-o alta societate de avocatura cunoscuta pe piata locala si internationala.  

Cumpanasu&Dejescu numara in prezent 14 avocati si colaboratori si acopera aproape toate ariile de practica specifice pietei de business: energie, litigii si arbitraj, real-estate, M&A, parteneriat public-privat, insolventa, dreptul muncii, drept bancar si financiar, proprietate intelectuala.

"Asocierea Cumpanasu&Dejescu este fondata pe increderea profesionala reciproca pe care noi, asociatii fondatori, ne-o acordam de mai mult timp. Ne-am convins ca acolo unde eram fiecare dintre noi am fi reusit mai putin decat puteam reusi impreuna. Ne-a unit dorinta de a pune in practica viziuni proprii de abordare a misiunii avocatului de business, precum si regasirea identitatii profesionale intr-un mediu pregatit sa se adapteze nevoilor in continua evolutie ale domeniilor de expertiza si, evident, ale clientilor. Target-ul nostru este sa devenim un nume de referinta in anumite arii de expertiza ale avocaturii de business din Romania. Valentele noastre internationale vor fi desigur un suport real in acest sens”, a declarat Lucian Cumpanasu , co-Managing Partner, Cumpanasu&Dejescu.

"Am considerat necesara aceasta asociere deoarece avem specializari comune, dar si complementare, insa cel mai important motiv a fost acela ca avem viziuni convergente despre ceea ce inseamna practica avocaturii de business in Romania. Experienta pe care eu am dezvoltat-o pana acum in relatia cu clientela israeliana va completa si va imbogati know-how-ul pe care il va dezvolta in perioada urmatoare societatea Cumpanasu & Dejescu”, a declarat Madalin Dejescu, co-Managing Partner, Cumpanasu&Dejescu.

Cumpanasu este un profesionist de referinta pentru comunitatea italiana din Romania, fiind ales in aprilie 2011 consilier in cadrul Camerei de Comert Romano-Italiene. Are o vasta experienta in domeniul energetic, in special in cel al energiei regenerabile si, ca o recunoastere a expertizei sale, in 2010 a fost cooptat in grupul tehnic de lucru care, sub egida Parlamentului roman, s-a ocupat de amendarea Legii nr. 220/2008. A fost implicat in numeroase proiecte in sectorul energiei regenerabile cu o valoare totala de peste un miliard de euro, cumuland peste 700MW. Expertiza sa acopera de asemenea si sectorul Oil&Gas, asistand pentru mai multi ani unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanti de pe piata locala.

Inainte de a se asocia cu Lucian Cumpanasu, Madalin Dejescu a fost coordonatorul departamentelor de Real Estate, Constructii si Insolventa ale Firon Bar-Nir (Israel), casa de avocatura cu o prezenta regional notabila. A fost implicat in dezvoltarea unor proiecte rezidentiale cu valoare de peste 400 milioane de Euro, a coordonat  numeroase proceduri de insolventa in sectorul  imobiliar, acordand totodata asistenta in dezvoltarea unor proiecte eoliene cu o putere instalata de peste 100MW. Dejescu are o bogata experienta internationala in tranzactii cu active si actiuni, oferind asistenta in  tranzactii implicand garantii incrucisate de peste 300 milioane de Euro. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: