RBS Romania sustine educatia pentru cei mici si cei mari

Data publicarii: 07-12-2011 | Finante-Banci

Clientii RBS Romania care detin carduri Royal Black si Royal Gold MasterCard beneficiaza de reduceri de 23% la programul de educatie complementara prescolara oferit de FasTracKids si de 20% la cursurile de limba engleza organizate de International House. 

Educatie premium pentru copiii tai

RBS Romania a pregatit o serie de beneficii pentru copiii clientilor care detin carduri Royal Black si Royal Gold MasterCard. Astfel, parintii care isi inscriu copiii la unul dintre cursurile celor 5 mini-academii FasTracKids deschise in Bucuresti si platesc cu cardul de credit Royal Black sau Royal Gold MasterCard un abonament de 5 luni in valoare de 1.500 lei, primesc bonus un modul in cadrul programului special de vara, al carui cost se ridica la 350 lei. Altfel spus, detinatorii celor doua tipuri de carduri beneficiaza de o reducere de 23% la FasTracKids, un program consistent de training si dezvoltare personala care se adreseaza copiilor cu varste intre 2,5 si 8 ani.

"Ca parinti incercam mereu sa gasim pentru copiii nostri programe speciale, cursuri extrascolare care sa le imbunatateasca cunostintele. Prin aceste reduceri oferite la plata cu cardul de credit RBS Royal Gold MasterCard sau Royal Black pentru cursuri si programe dedicate copiilor, banca noastra isi arata sustinerea pentru dezvoltarea personala si intelectuala a celor mici” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS Romania. 

Limba engleza la nivel profesionist

De asemenea detinatorii cardurilor de credit Royal Black si Royal Gold MasterCard care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele de limba engleza pot face acest lucru la cel mai inalt nivel si, in plus, cu un cost redus. International House, lider national in trainingul de limba engleza pentru afaceri si partener in program, ofera o reducere de 20% la cursurile achizitionate cu cardurile amintite.

International House are sediul central la Londra si este considerata a fi reteaua educationala care creeaza standardele de predare a limbii engleze la nivel mondial. 

FasTracKids are 14 centre si 2000 de cursanti in Romania. Programa "Core” a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 3,5-8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita.




Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: