Craciun in Europa de la 135 de euro

Data publicarii: 07-12-2011 | Turism

Targuri de Craciun, orase cu palate, cladiri si peisaje fabuloase. Traditia se pastreaza si daca alegeti o vacanta de Craciun in afara Romaniei. Specialistii de la holidayreview.ro ne prezinta o serie de oferte la preturi accesibile, pentru cei care vor sa petreaca Craciunul in afara granitelor.

La Viena: Daca optati pentru transport individual, atunci puteti gasi cazare chiar si la 135 de euro pentru trei nopti, cu mic dejun inclus, la hotel Artis, de patru stele. La acelasi hotel va puteti caza si daca alegeti varianta transportului cu autocarul. In acest caz, veti avea parte de doua nopti petrecute in Budapesta, la un hotel de trei stele si de doua nopti la hotelul Artis, cu micul dejun asigurat, pentru numai 199 euro/persoana.

La Praga: Orasul de Aur, dupa cum mai este cunoscut, capata culori supranaturale in timpul iernii, iar pietele sale se animeaza cu mii de vizitatori si comercianti de voie buna, veniti cu ocazia Targului de Craciun. Vacanta in Praga devine accesibila in acest an: cu 209 euro de persoana aveti parte de transport cu autocarul, cinci nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de trei stele din Praga.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: