Kaspersky Lab Romania ca incheie un parteneriat cu Citibank Romania

Data publicarii: 08-12-2011 | Finante-Banci

Kaspersky Lab Romania a incheiat un parteneriat cu Citibank Romania, prin care clientii bancii, posesori de carduri de credit, beneficiaza de reduceri de pret la achizitionarea unei suite de securitate destinate utilizatorilor individuali. 

Solutiile de securitate pentru care se aplica reducerile sunt Kaspersky Anti-Virus 2012, Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky PURE Total Security. In functie de tipul cardului de credit Citibank detinut, clientii bancii pot cumpara aceste produse cu un discount de 15% sau 20%.

"Am sustinut intotdeauna atitudinea proactiva a bancilor pentru investitiile in securitatea IT si in educarea clientilor cu privire la riscurile banking-ului online”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. "Parteneriatul cu Citibank reprezinta un pas important in aceasta directie, deoarece dovedeste maturitate si implicare. Ca banca, incurajarea folosirii unei solutii avansate de securitate arata ca iti pasa de siguranta conturilor deschise de clientii tai”, completeaza Cimpoesu.

"Obiceiurile de consum se afla intr-un proces de schimbare, pe masura ce consumatorii se reorienteaza catre un consum mai rational. Clientii sunt din ce in ce mai preocupati de valorificarea sumelor cheltuite in cel mai eficient mod posibil, la comercianti pe care ii cunosc si in care au incredere. Pornind de la aceasta idee, Citibank Romania are placerea de a extinde gama de oportunitati de smart shopping pentru a oferi detinatorilor de carduri de credit o experienta de cumparare cu beneficii multiple”, a declarat Adrian Vlase, Director Departament Carduri la Citibank Romania. 

Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012 au fost lansate de curand in Romania. Acestea ofera protectie completa impotriva tuturor categoriilor de amenintari online, asigurand utilizatorul ca toate informatiile stocate in computer se afla in siguranta, indiferent de modul in care acesta foloseste Internetul. Noua generatie de produse incorporeaza atat tehnologii de protectie locala, cat si tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicatiilor suspecte intr-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activitatii programelor, emulatorul de "script-uri”, bazele de date cu informatii (localizate pe serverele cloud) referitoare la reputatia fisierelor sau tastatura virtuala. 

Mai multe detalii despre cum functioneaza parteneriatul Kaspersky Lab - Citibank, accesati: http://www.kaspersky.ro/citibank