Cardul de cumparaturi iti reduce pretul

Data publicarii: 12-12-2011 | Finante-Banci

Majoritatea bancilor care emit carduri de cumparaturi au combinat cele doua elemente (cheltuieli mari si reduceri) pentru a crea un produs care iti permite sa ai banii necesari si sa beneficiezi de reduceri importante. Cardurile de cumparaturi iti pot reduce pretul produsului cumparat.

Fie ca vrei sa pleci in vacanta, sa cumperi un laptop sau sa achiti nota de plata la restaurant, in functie de partenerii bancii emitente sau la toti comerciantii, beneficiati de reduceri, care pot ajunge la zeci de procente din valoarea tranzactiei.

RBS Bank

Cardurile de credit MasterCard de la RBS Bank va ofera reduceri de pana la 20%, in functie de comerciantul partener, fiind excluse platile efectuate prin internet. Astfel, la achizitiile de peste 10000 lei efectuate in unele locatii ale retelei de bricolaj Dedeman, primiti o reducere de 5%, la Domo achizitiile din magazine beneficiaza de o reducere de 3%, in timp ce platile efectuate in reteaua de magazine Leonardo te premiaza cu o reducere de 10% daca achizitia este mai mare de 500 lei. 

In schimb, cardurile de credit sub sigla Visa va aduc un bonus incepand cu 1%, la tranzactii de pana la 1000 lei sau 3% peste 4000 lei, suma maxima care va este returnata de banca fiind500 lei/luna.

Citibank 

De un bonus in valoare de 5%, beneficiati in primele 3 luni de la emiterea cardului de credit Citi Value Card de la Citibank, maxim 300 lei/luna, pentru tranzactiile efectuate in supermarketuri, restaurante, baruri, benzinarii si magazine de imbracaminte si incaltaminte. Dupa primele 3 luni, bonusul returnat de banca scade la 2%. 

In plus, platile cu cardul de cumparaturi de la Citibank, beneficiaza de reduceri la peste 1200 de comercianti parteneri, printre care: reteaua Hervis Sports cu 5%, restaurantele KFC , rcasuperieftin.ro sau Diverta cu 7%, City Grill cu 5%, Domo si Emag cu 3%, sau Paralela 45 cu 4%.

Integral in MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: