RBL, colaborare cu peste 40 de primarii

Data publicarii: 13-12-2011 | Finante-Banci

  • Romanii pot afla despre sistemul de economisire-creditare si beneficiile sale direct din primarie
  • RBL ofera un cadou tinerilor casatoriti  pentru inceputul de drum - o reduce de 150 de lei la comisionul de deschidere 

 Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) in colaborare cu peste 40 de primarii ofera cetatenilor posibilitatea de a cunoaste produsul de economisire-creditare prin instalarea in interiorul primariilor a unor stand-uri cu materiale informative despre sistemul de economisire-creditare, program sustinut de catre Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului prin acordarea primei de stat de 25% din economiile anuale, in limita a 250 de euro.

"Este o campanie de amploare desfasurata in colaborare cu primariile care doresc sa vina in sprijinul cetatenilor si sa le ofere informatii despre solutiile de finantare a proiectelor lor locative. Prin aceasta actiune dorim sa facem cunoscut romanilor produsul de economisire-creditare si cat de util este el celor care doresc sa economiseasca cu un randament bun sau sa ia un credit ieftin, cu rate fixe pentru scopuri locative ( constructie, achizitie locuinte, reabilitare termica, modernizare, cumparare si instalare centrale termice etc).

Sistemul de economisire-creditare este relativ nou pe piata romaneasca si nu e de mirare ca multor romani inca nu le este cunoscut sistemul si beneficiile sale: dobanzi fixe, un randament foarte bun la economisire si credite in lei ieftine (4,5% sau 6%).”, a declarat Aurelia Cionga, Vicepresedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

In plus, in acesta perioada RBL a redus cu 150 de lei comisionul de deschidere la contractul de economisire-creditare pentru tinerii casatoriti si copiii nou nascuti.

Astfel, tinerii casatoriti, care incheie un contract de economisire-creditare pana la data de 31 decembrie 2011, cu o suma contractata de 15.000 lei, beneficiaza automat de 150 lei, reducere la comisionul de deschidere contract.  Adica, in loc de 180 comision de deschidere vor plati doar 30 lei. 

"Casatoria reprezinta un inceput de drum. Si cum orice inceput este mai greu, proiectul RBL, isi propune sa sprijine cat mai multi tineri casatoriti sa economiseasca pentru viitorul lor si sa-si cladeasca un camin.

Pana la finalul anului intentionam sa introducem proiectul in minim 50 de primarii, astfel incat, tot mai multi tineri casatoriti sa beneficieze de sprijinul nostru si al statului prin prima de stat.

De asemenea, in Austria si Germania, copiilor li se ofera in dar contracte de economisire-creditare la botez. Acesta este primul pas pentru a-i invata mai tarziu care este valoarea banilor si a economisi.” a adaugat Aurelia Cionga, Vicepresedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse de economisire-creditare, orientate spre imbunatatirea situatiei locative. 

Clientii care incheie un contract de economisire-creditare si  economiseasc o perioada de timp au ulterior posibilitatea accesarii unui credit cu dobanda fixa de 4,5 % sau 6% pe an, in functie de produsul ales. In fiecare an, clientii primesc la depunerile efectuate in anul respectiv, o prima de stat de 25% pe an, pana la 250 de euro, la care se adauga dobanda bancii.

Finantarile acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinte sunt folosite atat pentru renovare, modernizare, extindere, constructie sau cumparare de locuinte, cat si pentru refinantarea altor credite ipotecare/imobiliare, contractate de la alte banci.

Produsele oferite de RBL sunt vandute in prezent prin cele peste 550 de agentii Raiffeisen Bank si la partenerul de afaceri Consultanta Financiara Germana. 

Informatii despre produsele oferite de Raiffeisen Banca pentru Locuinte se pot obtine la numarul de telefon +4021/ 2 333 000 de luni pana vineri intre orele 08:00 - 22:00 si sambata intre orele 9:00 -17:30, la adresa de mail info@railoc.ro sau la adresele de web www.railoc.ro sau www.rbl.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: