Revelion 2012 in hotelurile de cinci stele din Bucuresti

Data publicarii: 14-12-2011 | Diverse

In Bucuresti sunt inregistrate circa 10 hoteluri de 5 stele si mare parte dintre acestea asteapta cu nerabdare noaptea de Revelion pentru a organiza petrecerea anului.

Grand Hotel Continental (170 euro/persoana)

Crema de sparanghel cu aroma de trufe, salata de smochine vinete sau tortul Reginei sunt doar cateva dintre delicatesele pregatite pentru petrecerea de Revelion 2012 organizata de restaurantul de cinci stele Grand Hotel Continental. Cei care cumpara pachetul pentru noaptea de Revelion platesc un pret promotional pentru camerele hotelului, 70 euro cea single si 90 de euro camera dubla. Restaurantul in care se va organiza petrecerea de sfarsit de an are o capacitate de 60 de locuri.

Radisson Blu (de la 150 lei/persoana)

Radisson Blu organizeaza petrecerea de Revelion in cadrul a 3 restaurante: Le Bistro (capacitate de 84 de locuri), Caffe Citta (106 locuri), Prime Steak and Seafood (44 de locuri) precum si in Bla Lounge Bar. Invitatii vor putea alege un meniu festiv sau sa-si comande singuri sortimentele dorite in functie de preferinte de si de buget. Cei care nu opteaza pentru meniul a la carte si aleg meniurile propuse de hotel vor plati 150 de lei daca aleg sa-si petreaca Revelionul in cadrul restaurantului Le Bistro, 200 lei pentru Caffe Citta si 350 de lei pentru masa organizata la Prime Steak and Seafood - meniu care cuprinde, budinca de trufe negre sau spuma de somon asezonata cu icre rosii.

JW Marriott (de la 450 lei/persoana)

In cadrul hotelului JW Marriott Revelionul 2012 se va putea petrece in 4 restaurante: Grand Ballroom, Constanta Ballroom, JW Steakhouse si Champions. Daca petrecerea de Revelion organizata in restaurantul Champions include pe langa meniul festiv si divertismentul asigurat de un DJ, totul la pretul de 450 lei in celelalt3 3 restaurante un loc la masa de Revelion costa 890 de lei. In acest pret sunt incluse pe langa delicatese precum cotlet de miel in crusta de fistic si divertisment asigurat de catre artisti romani.

In total, in cele 4 restaurante ale hotelului, sunt circa 1000 de locuri disponibile pentru petrecerea de Revelion 2012.

Integral in MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: