CEC Bank a blocat 17.000 de carduri din motive de securitate

Data publicarii: 14-12-2011 | Finante-Banci

Aproximativ 17.000 de carduri VISA administrate de CEC Bank au fost blocate de unitatea bancara, din motive de securitate, o parte din clienti fiind informati miercuri in acest sens de reprezentantii bancii.

Iata precizarile venite din partea Directiei de Marketing si Comunicare CEC Bank:

Banca a primit sesizari oficiale conform carora informatiile aferente unui numar de carduri emise de institutii financiare din Romania si din strainatate au fost posibil compromise la nivelul unei baze de date internationale. In scopul protejarii disponibilitatilor banesti ale clientilor si in conformitate cu prevederile contractuale, CEC Bank a aplicat masura de blocare si re-emitere card si cod PIN, fara cost, pentru un numar de carduri din portofoliul propriu.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create, dar in conformitate cu cele mai sus mentionate, actiunea are ca scop protejarea clientilor bancii in fata unor eventuale pierderi financiare.

Mentionam ca atacul nu a vizat doar cardurile CEC Bank si nu se datoreaza eventualelor vulnerabilitati ale sistemului operat de banca. Disponibilitatile banesti ale clientilor nostri sunt in siguranta.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

Ultimele stiri pe BankNews.ro: