BRD: Cardurile au functionat si functioneaza normal

Data publicarii: 19-12-2011 | Finante-Banci

In urma aparitiei unor informatii neverificate in unele mijloace de informare in masa, potrivit carora banca ar fi "sistat tranzactiile cu carduri Maestro”, BRD doreste sa faca urmatoarele precizari:

Cardurile BRD, atat cele emise impreuna cu VISA, cat si cele emise sub egida MasterCard, au functionat si functioneaza normal, putand fi folosite la retrageri la ATM si plati la comercianti. Mai mult decat atat, banca a implementat in ultima perioada masuri de protectie suplimentara la nivelul sistemului de monitorizare a tranzactiilor in scopul de a asigura un grad sporit de securitate a acestora pentru toti clientii ei.

Echipele BRD vor face, ca si pana acum, toate eforturile pentru a asigura servicii de calitate pentru toti clientii bancii.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajati in toata lumea, pe trei activitati - cheie:

  • - Retail banking, finantari specializate si asigurari
  • - Private Banking, Gestiune de active si servicii pentru investitori
  • - Corporate & Investment Banking

Ultimele stiri pe BankNews.ro: