BRD: 80.000 de facturi platite lunar prin debit direct

Data publicarii: 19-12-2011 | Finante-Banci

Numarul facturilor platite prin intermediul Simplis Debit - serviciul de debit direct oferit de BRD - a crescut in primele 11 luni ale anului 2011 cu 20% fata de aceeasi perioada a anului 2010, ajungand la peste 80.000 de facturi pe luna. Numarul clientilor ce beneficiaza de acest serviciu a depasit 30.000.

"Evolutia ascendenta a serviciului Simplis Debit confirma faptul ca exista o deschidere mai mare a clientilor nostri fata de aceasta modalitate sigura, simpla si rapida de plata a facturilor”, afirma Alina Iosep, Director Piata Persoane Juridice si Persoane fizice Autorizate din cadrul Departamentului Strategie si Marketing al BRD.

Serviciul de debit direct asigura plata automata a facturilor, a caror achitare se face prin debitarea la scadenta a contului curent cu suma facturata. 

Pentru a beneficia de acest serviciu este suficienta semnarea unui Mandat de Debitare Directa, care nu necesita reinnoire periodica. Exista posibilitatea de a controla platile efectuate, prin stabilirea unui plafon maxim lunar pentru fiecare factura platita. In plus, orice tranzactie care nu este in conformitate cu valoarea facturii poate fi returnata in contul clientului la solicitarea acestuia.

Clientii BRD pot achita facturile catre orice furnizor de servicii sau utilitati ce accepta aceasta modalitate de plata. In prezent, BRD are unul dintre cele mai mari portofolii de companii de servicii ce isi desfasoara activitatea in domenii precum telefonie si Internet, furnizarea de gaze naturale, apa, energie electrica, asigurari, leasing etc. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: