RBS Romania anunta numirea unui nou Presedinte

Data publicarii: 19-12-2011 | Finante-Banci

RBS Bank (Romania) S.A. anunta ca Henk Paardekooper va prelua functia de Presedinte al bancii dupa obtinerea avizarii din partea Bancii Nationale a Romaniei.

Johan Gabriels, actualul Presedinte, conduce operatiunile bancii in Romania din 2009. In timpul mandatului sau, banca si-a mentinut si si-a consolidat reputatia de lider in ceea ce priveste inovatia de produs si calitatea inalta a serviciilor oferite clientilor. Portofoliul de clienti al RBS Romania este considerat a fi unul dintre cele mai bune si sanatoase de pe piata. Mai mult decat atat, banca a reusit sa-si mentina nivelul profitului net pe 2009 si 2010, ceea ce a determinat clasarea acesteia in topul celor mai profitabile banci din Romania.

Henk Paardekooper este un bancher specializat in zona pietelor emergente, cu o vasta experienta de peste 20 de ani. Anterior, Henk a fost Directorul de active corporative si institutionale din cadrul Diviziei Non-Core a RBS din Londra, unde a condus operatiunile RBS din diverse tari. Intre 2004 si 2010, Henk a fost Presedinte RBS Rusia, unde a integrat cu succes ABN AMRO in RBS si a condus sucursala rusa prin criza financiara. In plus, in 2007, a preluat si conducerea operatiunilor din Kazakstan si Uzbekistan. Inainte de 2004, Henk a condus echipa de consultanta in corporate finance a bancii ABN AMRO, in Olanda.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: