Alexandru Leondari - Director General Adjunct Eureko Asigurari

Data publicarii: 21-12-2011 | Finante-Banci

Incepand cu data de 5 Decembrie 2011, Alexandru Leondari s-a alaturat prezentei echipe executive a Eureko Asigurari, ca Director General Adjunct, numirea fiind aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Alexandru Leondari este medic, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie. Alexandru are o vasta experienta in vanzari si in special in distributia de asigurari din Romania si ocupa functia de Director Comercial incepand cu luna iulie a acestui an. Inainte de ocuparea acestei pozitii a lucrat pentru Aviva Group Romania in pozitia de Director General Adjunct si Director de Distributie.

" Alexandru este  un membru extrem de important in echipa noastra de management a Eureko Asigurari si sunt convins ca in calitate de Director General Adjunct va contribui la implementarea strategiei de consolidare a companiei atat pe segmentul de asigurari de viata cat si pe cel de sanatate . Experienta in domeniul financiar, cunoasterea pietei locale de asigurari si a mediului de afaceri din Romania sunt doar cateva dintre atuurile care il recomanda pe Alexandru si care garanteaza dezvoltarea companiei in viitor si ii vor asigura succesul, a declarat Frans van der Ent, CEO Eureko Asigurari. 

"Ma bucur sa fac parte dintr-o companie cu o experienta vasta in asigurari si care s-a dovedit a fi o companie extrem de stabila din punct de vedere financiar. Eureko este un model in ceea ce priveste angajamentul fata de clienti, angajati, distribuitori si comunitatea in care activeaza. Industria asigurarilor  din Romania traverseaza o perioada extrem de interesanta pe masura ce se dezvolta noi reglementari intr-un mediu de business provocator. Sunt pregatit si astept cu nerabdare sa fac fata noilor provocari si sa ofer clientilor nostri cele mai bune produse de asigurari, a declarat Alexandru Leondari, Director General Adjunct al Eureko Asigurari. 

 Despre Achmea 

Achmea este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ in alte sapte tari europene, in afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari - generale, sanatate si protectia veniturilor - si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat. Bazandu-ne pe radacinile noastre cooperatiste, Achmea are o misiune clara: sa fim cel mai de incredere asigurator. 

 Grupul este prezent in Romania prin Eureko B.V., actionarul majoritar al Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private. Eureko B.V. si-a schimbat recent denumirea in Achmea B.V. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: