UNSAR sprijina refacerea asezamantului social de la Valea Screzii

Data publicarii: 22-12-2011 | Finante-Banci

Mai multe companii membre ale Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania - UNSAR au raspuns apelului Parintelui Nicolae Tanase,  pentru a sprijini refacerea asezamantului social de la Valea Screzii si Valea Plopului, distrus in urma unui incendiu devastator care a avut loc in luna decembrie.

Sprijinul a fost acordat pana la aceasta data de companiile  Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, Axa Life Insurance, BCR Asigurari, BCR Asigurari de Viata, CertAsig, Eureko, Fata Asigurari, Generali Romania, Groupama, ING Asigurari de Viata, Platinum Asigurari. 

Ajutoarele membrilor UNSAR constau in donatii banesti necesare achizitiei de materiale de constructii pentru refacerea cladirilor distruse de incendiu, ajutoare materiale pentru copiii care locuiesc in caminele afectate precum si o  asigurare gratuita a imobilelor care formeaza asezamantul social de la Valea Screzii. 

"Suntem alaturi de acesti copii si suntem gata sa oferim ajutorul nostru, pentru a trece cat mai usor peste necazul acesta” a declarat presedintele UNSAR, Rangam BIR.

Asezamantul social de la Valea Screzii si Valea Plopului gazduieste 328 de copii ramasi fara parinti sau abandonati de acestia si aflati sub ingrijirea Parintelui Nicolae Tanase si a satenilor din cele doua sate. Incendiul, izbucnit in timpul noptii a distrus depozitul de alimente, cantina, clubul precum si o cladire in care se aflau diverse documente si aparatura electronica. Pagubele sunt estimate la circa 800.000 RON, in conditiile in care niciuna dintre cladiri nu era asigurata.

Prin aceasta initiativa de sprijin financiar si material pentru copiii aflati in dificultate, UNSAR continua seria proiectelor de responsabilitate sociala prin care companiile membre  se implica in viata sociala a comunitatii in care isi desfasoara activitatea. Uniunea isi exprima in continuare disponibilitatea de a fi parte in actiuni umanitare dar si in proiecte menite sa impulsioneze valorile din societatea romaneasca.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: