Pensiile speciale de la MAI vin prin RIB

Data publicarii: 22-12-2011 | Finante-Banci

Incepand cu data de 20 decembrie 2011 pensionarii Casei de pensii  sectoriale a Ministerului Administratiei si Internelor pot alege sa primeasca pensia in conturile de card sau in conturile curente de la Romanian International Bank.

Procedeul este simplu, beneficiarul - pensionar al Casei de pensii  sectoriale a Ministerului Administratiei si Internelor si detinator al unui cont curent sau cont de card la RIB- trebuie sa completeze o cerere tip pentru virarea pensiei. 

In cazul in care beneficiarul nu este client RIB, Romanian International Bank deschide contul de card sau contul curent pe numele clientului beneficiar de drepturi banesti la solicitarea acestuia sau, dupa caz,  la cererea reprezentantului legal ori mandatarului special in baza de procura emisa conform legii.

Romanian International Bank va intreprinde demersurile necesare pentru inregistrarea cererii clientului la Casa de pensii  sectoriala a Ministerului Administratiei si Internelor, urmand ca sumele cuvenite sa fie  virate in contul beneficiarului, deschis la RIB.  

"Romanian International Bank urmareste in strategia de dezvoltare a portofoliului de produse si servicii cresterea capacitatii de a oferi clientului posibilitatea de a colabora cu o singura banca, RIB, pentru acoperirea tuturor nevoilor sale financiare.  Noul parteneriat cu Casa de pensii  sectoriala a Ministerului Administratiei si Internelor face parte din politica de dezvoltare subliniata mai sus, urmarind totodata fidelizarea clientilor prin tratamentul personalizat si serviciile de calitate superioara." - Catalin Zoican - Vicepresedinte Executiv

Romanian International Bank S.A. este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 34 de unitati bancare, aflate in Bucuresti(15) si in tara (19), avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: