Rate fara dobanda pentru cumparaturi online prin BRD Finance

Data publicarii: 23-12-2011 | Finante-Banci

PC Garage, Evolution Prest System si Azerty, impreuna cu BRD Finance ofera clientilor care doresc sa achizitioneze produse electronice, electrocasnice sau IT&C posibilitatea de a le obtine simplu, rapid si comod, direct din fata calculatorului, prin accesarea online de finantare in 6 si 10 rate fara dobanda, promotii disponibile pe cardul Bani.Doar Bani MasterCard, valabile pana la data de 03.01.2012.

Destinate mediului online, cele doua promotii le ofera cumparatorilor avantaje importante: accesul rapid la produsele electronice, electrocasnice, IT&C dorite, prin intermediul finantarii fara dobanda in 6 si 10 rate fixe si o linie permanenta de credit atasata cardului MasterCard. Spre deosebire de alte produse promotionale de creditare din piata, care fac posibila achizitia online prin rate cu dobanda 0, doar daca solicitantul este posesorul unui card de credit, BRD Finance ofera clientului facilitatea suplimentara de a realiza achizitia on-line, imediat dupa semnarea contractului si inainte de primirea cardului la adresa de domiciliu. 

Fara a se deplasa in magazin, clientii care doresc sa achizitioneze comod produse electro IT&C trebuie doar sa acceseze site-urile celor trei parteneri online BRD Finance, sa aleaga produsele in cosul de cumparaturi si sa selecteze apoi optiunea "plata in rate”. 

Dupa alegerea acestei modalitati de plata, clientii sunt apelati telefonic de un operator de credit BRD Finance, care ii consiliaza in privinta promotiei financiare dorite (6 sau 10 rate fara dobanda) sau a altui produs de creditare disponibil, in conditii de maxima transparenta privind oferta si procesul de  finantare.

 Raspunsul privind aprobarea finantarii bunurilor este transmis catre clienti in mai putin de doua ore de la trimiterea documentelor necesare dosarului de credit direct prin e-mail catre: creditonline@brd.ro.

 Dupa aprobare, clientul transmite contractul semnat catre BRD Finance, urmand sa primeasca, in cel mai scurt timp, produsele achizitionate. Cardul Bani.Doar bani este receptionat acasa, in termen de maxim 2 saptamani de la semnarea contractului. Dupa activare, posesorii pot utiliza cardul pentru a beneficia si de alte promotii atractive sau de avantaje precum: perioada de gratie de pana la 47 de zile si 0% cost pentru plata la comerciantii acceptanti din tara si din strainatate.

Chiar si pentru faza de rambursare a ratelor, BRD Finance pune la dispozitia clientilor atasati mediului online modalitati comode si flexibile precum: Debit Direct sau  BRD-NET.

"Intr-o piata a cumparaturilor online, aflata in continua expansiune, strategia BRD Finance urmareste sa ofere partenerilor sai produse si servicii financiare adaptate atat domeniului lor de activitate, cat si profilului clientilor acestora. Promotiile de tip rate fara dobanda, lansate pentru perioada Sarbatorilor de Iarna 2011, se incadreaza intr-un plan complex de promotii financiare ce urmeaza a fi dedicate clientilor care achizitioneaza bunuri de folosinta indelungata din mediul online”, a declarat domnul Bernard Histe, Directorul General al BRD Finance.

Detalii despre promotiile 6 si 10 rate fara dobanda, precum si despre alte produse si servicii BRD Finance pot fi consultate direct pe: www.pcgarage.ro; www.evomag.ro ; www.azerty.ro.