ERGO Asigurari de Viata premiata de Piata Financiara

Data publicarii: 05-01-2012 | Finante-Banci

Prestigioasa publicatie de business "Piata Financiara” a premiat ERGO Asigurari de Viata SA Romania in cadrul unei gale organizate in Bucuresti. Tanara companie a primit premiul pentru Produsul Anului in asigurari 2011, cu produsul financiar "Capital Activ” care presupune o prima unica si profitabilitate garantate.

Distinctia recunoaste evolutia constanta a ERGO pe segmentul asigurarilor de viata, in ciuda faptului ca asiguratorul este prezent pe piata romaneasca de numai un an si jumatate. Premiul este o dovada in plus a calitatii personalului, a profesionalismului si a performantelor ERGO in anul 2011. "Acest premiu ne onoreaza si dovedeste intr-un mod independent si echidistant, confirmat de prestigioasa publicatie "Piata Financiara", ca produsele ERGO Asigurari de Viata SA sunt astfel concepute sa serveasca nevoilor clientilor nostri, fiind adaptate perioadei de criza cu care se confrunta economia in acest moment”, a declarat Ina Lorincz, CEO al ERGO Asigurari de Viata. 

ERGO Asigurari de Viata este o subsidiara a ERGO Austria International AG si activeaza pe piata locala din mai 2010. Compania ofera produse de asigurare unit-linked si index-linked, precum si asigurari de viata atasate contractelor de credit. Principalul partener de vanzari al asiguratorului este Grupul UniCredit prin subsidiarele sale UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing - UCFIN. 

Produsul financiar premiat, Capital Activ, este oferit ca o asigurare de viata  de tip unit-linked cu prima unica. Produsul asigura garantia a 142% din capitalul investit la o maturitate de zece ani si presupune investitii in obligatiuni senior emise de UniCredit SpA Milano. 

"Piata Financiara” organizeaza "Piata Financiara Awards Gala” de 16 ani. Evenimentul este recunoscut ca unul dintre cele mai importante evenimente in industria serviciilor financiare din Romania la care participa reprezentanti importanti din sectoarele financiar, politic si de afaceri.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: