Elena Udrea: Remanierea se face, nu se discuta

Data publicarii: 09-01-2012 | Politica

Cu cat se discuta mai mult despre remaniere, cu atat e mai putin oportuna, a declarat luni Elena Udrea, inainte de sedinta BPN al PDL. Vicepresedintele PDL a precizat ca in cadrul sedintei coalitiei subiectul remanierii nu a fost discutat.

"Nu s-a discutat. Si in povestea aceasta cu remanierea am ajuns sa-l citez pe primul ministru: se face, nu se discuta, tot ne trezim vorbind despre remaniere, cu cat vorbim mai mult, cu atat e mai putin oportuna", a declarat Udrea. 

Legat de anuntarea candidatului PDL la Primaria Capitalei, liderul democrat-liberal a subliniat faptul ca atat in 2000, la scrutinul pentru Primaria Capitalei, cat si in 2004, la scrutinul prezidential, candidatul PDL cel mai bun a fost anuntat cu o luna inaintea alegerilor. 

"Candidatul nostru cel mai bun a intrat in batalie cu o luna inaintea alegerilor si la primarie in 2000 si la presedintie in 2004. Si atunci de ce ar trebui sa ne grabim", a mai afirmat Elena Udrea. 

Despre propunerea europarlamentarului Laszlo Tokes privind eliminarea pragului electoral pentru minoritati, Elena Udrea a spus ca nu a analizat-o, dar ca in principiu nu este de acord cu aceasta propunere. "Nu am analizat-o. In principiu, nu sunt de acord", a conchis Elena Udrea. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: