Actionarii BVB au ales noul Consiliu de Administratie

Data publicarii: 10-01-2012 | Bursa

Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au ales, luni, noul Consiliu de Administratie, toti cei trei candidati pentru functia de presedinte - Stere Farmache, Dan Paul si Lucian Anghel - reusind sa ocupe un post de administrator, in urma votului, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanti ai caselor de brokeraj, prezenti la Adunarea Generala a Actionarilor.

Alaturi de cei trei, din noul Consiliu de Administratie vor face parte Schroll Matjaz (reprezentant al Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea), Valerian Ionescu (BCR), Adrian Lupsan (director general adjunct la Intercapital Invest), Narcisa Oprea (Schoenherr si Asociatii) Robert Cosmin Pana (consilier la firma de brokeraj Swiss Capital si fost angajat al BVB si al Depozitarului Central) si Octavian Molnar (IFB Finwest). 

Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au fost convocati, luni, pentru a discuta revocarea Consiliului de Administratie si a alege noul presedinte al Bursei. 

Trei candidati s-au inscris pentru functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Bursei - actualul presedinte al BVB, Stere Farmache, economistul sef al BCR, Lucian Anghel, si presedintele Asociatiei Brokerilor, Dan Paul. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: