VIOLENTE IN CENTRUL Bucurestiului duminica seara

Data publicarii: 16-01-2012 | Actualitate

Un numar de 13 persoane au avut nevoie de asistenta medicala, duminica, pana la ora 21,00, dintre care sase au ajuns la Spitalul Universitar, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Oprita, medicul sef SMURD Bucuresti - Ilfov. Potrivit acestuia, dintre cei sase care au ajuns la spital doi sunt jandarmi, unul avand traumatism de punte nazala si altul traumatism la mana. 

Dr. Oprita a precizat ca patru manifestanti au ajuns si ei la spital. 

Surse din Ministerul Administratiei si Internelor au precizat ca 19 persoane au fost retinute si duse la sectiile de politie. 

Mai multi protestatari sunt prezenti, duminica seara, in jurul orei 22,00, la Piata Sf. Gheorghe. De asemenea, manifestantii au ajuns si in Piata Unirii. 

In zona magazinului Cocor din Capitala, protestatarii au dat foc unor cartoane si hartii. Jandarmii aflati la fata locului au incercat sa ii disperseze cu gaze lacrimogene. 

In Piata Universitatii, doua masini de salubritate au inceput sa stranga resturile aflate pe carosabil. 

Cordoanele de jandarmi sunt masate pe toatele cele patru laturi ale Pietei Universitatii. Protestatarii sunt pe trotuare si scandeaza, in spatele jandarmilor. 

Circulatia dinspre Piata Romana spre Universitate a fost redeschisa, la fel si dinspre Universitate spre Piata Unirii. 

Sute de persoane protesteaza duminica seara in Piata Universitatii, in a treia zi de manifestatii incepute vineri la Bucuresti. 

Participantii scandeaza lozinci antiprezidentiale si antiguvernamentale. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: