CEC Bank a lansat Depozitul pentru copii de la CEC Bank

Data publicarii: 17-01-2012 | Finante-Banci

CEC Bank a lansat Depozitul pentru copii de la CEC Bank, un nou produs de economisire in lei si in euro dedicat  minorilor. Banca ofera astfel alternativa economisirii pe termen lung, pentru copii, astfel incat prin acumulare, acestia sa dispuna la majorat de o suma de bani. 

Depozitul se poate constitui de catre parinte/parinti/reprezentant legal, pe o perioada de 12 luni, cu o dobanda fixa pe intreaga perioada de constituire a depozitului. 

Pe toata perioada de constituire a depozitului sunt permise depuneri ulterioare si retrageri partiale, prin transferul acestora din/in contul curent al titularului. Valoarea depozitului la constituire este de minimum 500 lei/200 euro, iar pentru depunerile ulterioare suma minima este de 100 lei/50 euro.

Dobanda anuala bonificata va fi egala cu dobanda standard de la depozitele la termen pe 12 luni cu dobanda fixa la care se adauga 0,25 p.p. Astfel, la data de 16.01.2012, dobanda anuala pentru Depozitul pentru copii de la CEC Bank va fi de 6,50% pentru depozitele in lei, respectiv 3,00% pentru depozitele in euro.

Principalele avantaje ale Depozitului pentru copii de la CEC Bank:

  • - dobanda fixa, protejata de fluctuatiile pietei; 
  • - la scadenta, depozitul se prelungeste automat pe o perioada egala cu cea pentru care a fost constituit initial, in conditiile de dobanda din ziua prelungirii;
  • - dobanda se calculeaza la soldul zilnic si se capitalizeaza anual, adaugandu-se la soldul depozitului;
  • - posibilitatea efectuarii de depuneri ulterioare;
  • - sumele depuse sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

"Lansarea Depozitului pentru copii de la CEC Bank se inscrie in strategia Bancii de diversificare a gamei de produse si totodata de fidelizare a clientelei si atragere de noi clienti. In vederea promovarii acestui nou produs de economisire, pentru primele 100 de produse vandute pana la data de 31.01.2012, CEC Bank va acorda cate un bonus in valoare bruta de 200 lei sau 50 euro, in functie de valuta de constituire. Bonusul va fi in transferat in cadrul depozitului la implinirea a 12 luni de la data constituirii, cu conditia ca acesta sa fie in vigoare la data respectiva”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre acest produs de economisire pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: