NATO angajeaza IT-isti, ingineri si functionari. VEZI TOATE POSTURILE

Data publicarii: 18-01-2012 | HR/Cariere

NATO are mai multe posturi vacante la Haga, Bruxelles sau Roma pentru cetatenii din statele membre ale organizatiei, deci inclusiv pentru romani.

Printre joburile disponibile se numara cele de Project Manager in departamentul IT, Cercetator principal, Cercetator, Inginer principal C3, Tehnician si Functionar, in departamentele Planificarea apararii, Diplomatie sau Relatii politice.

Exista si cateva posturi de conducere, inclusiv pe partea tehnica sau IT. Experienta in structuri din domeniul Apararii constituie un avantaj, insa nu este obligatorie. Vezi toate posturile vacante si cerintele de angajare aici.

Salariile de baza incep de la 3.700 euro net pe luna (nivelul A1, unde intra o parte dintre functionari si consultanti) si pot ajunge pana la 7.800 euro (nivelul A5, pozitii de management sau coordonare). In cadrul NATO, cele mai mari salarii de baza sunt de 10.200 euro lunar (nivelul A7).

La salariul de baza se adauga o prima de instalare, un bonus de relocare de 10% (acordat lunar), bani pentru chirie, bani pentru educatia copiilor, indemnizatii lunare pentru membrii familiei. Contractele de angajare se incheie pe o perioada de 2 ani.

Sursa: Realitatea.net