Lanturile de supermaket-uri se extind. Au romanii bani de cumparaturi?

Data publicarii: 23-01-2012 | Diverse

Pentru a-si creste vanzarile, retele de retail incearca sa-si mareasca cota de piata prin deschiderea de noi supermarket-uri. Anul 2012 a debutat cu numeroase inaugurari ale unor noi supermarket-uri, iar pentru lunile urmatoare planurile de expansiune ale marilor retaileri se vor concretiza prin alte deschideri de magazine pe tot cuprinsul tarii.

Atfel, retailerul francez Carrefour, cel de-al doilea distribuitor la nivel mondial, va deschide la sfarsitul lunii, cel de-al 46-lea supermarket al retelei, in complexul comercial Iulius Mall din Iasi. De asemenea, un alt retailer, Mega Image a inaugurat saptamana trecuta noua noi supermarketuri, unul in Bucuresti si unul in apropierea Capitalei, respectiv localitatea Mihailesti.

Planuri investitionale

Compania Lidl, una dintre cele mai mari lanturi de magazine care comercializeaza produse alimentare din Europa, a continuat investitiile in Romania prin construirea si deschiderea, in urma cu cateva zile, a unui nou magazin situat in din Bistrita. Si exemplele pot continua.

Integral in Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: