Baconschi a fost revocat din functia de ministru de Externe - UPDATE reactie Baconschi

Data publicarii: 23-01-2012 | Politica

Update 2: Potrivit surselor ziuadecj.ro, cel care ar urma sa-l inlocuiesca pe Baconschi de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, ministrul demis de premierul Boc in urma cu mai putin de o ora, ar fi senatorul UNPR Cristian Diaconescu.

Update: Teodor Baconschi a declarat, la Realitatea TV, ca a primit in cursul diminetii un telefon de la premierul Emil Boc, care l-a informat ca, desi nu are sa-i faca niciun repros pe linie guvernamentala, a luat decizia de a cere revocarea sa. "Nu am ce sa-mi reprosez pe linie profesionala. Nu regret textul (n.r. privind mahalaua inepta) pentru ca spun ce cred si cred ce spun", a mai spus Baconschi.

Teodor Baconschi a fost revocat din functia de ministru al Afacerilor Externe, pentru declaratiile sustinute de acesta la adresa protestatarilor, a anuntat premierul Emil Boc, luni, in Parlament.

Teodor Baconschi a declarat recent ca un lucru devine clar pentru "toti romanii de bine", respectiv ca a inceput "inclestarea pe viata si pe moarte intre fortele trecutului si proiectul unei noi Romanii", el sustinand ca alegerea o va face "Romania care munceste", nu "mahalaua violenta si inepta incolonata".

"Dupa ce ani de zile si-a etalat figura uzata exclusiv pe ecranele batranei Securitati, Crin Antonescu a trecut in sfarsit la fapte. Ma rog, nu direct - asta ar fi cerut prea mult curaj -, ci prin interpusi, simpatizanti ai ordinii noi pe care ne-o pregatesc locotenentii si caporalii lui Ion Iliescu. Alaturi de copilotul sau Ponta, a lansat un apel la manifestatii pentru suspendarea Presedintelui "in strada" si rasturnarea guvernarii PDL", scrie prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi pe blogul sau intr-o postare intitulata "Opozitia socialista a trecut in sfarsit la fapte".

Integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: