RGIC contracteaza un credit ipotecar de la BCR pentru cumpararea unui imobil

Data publicarii: Astazi, 04-10-2006
Actionarii Grupului Roman pentru Investitii si Consultanta IFN SA (RGIC) au decis contractarea unui credit ipotecar in valoare de 307.500 euro de la BCR, pentru achizitionarea unui imobil, cu destinatia birouri si sediu de firma, informeaza NewsIn. Imobilul vizat de RGIC este situat in Bucuresti, str. Comana nr. 19B. Sediul actual al companiei se afla in Bucuresti, Str. Poterasi nr. 5 sector 4. In luna februarie 2006, actionarii RGIC a decis majorarea capitalului al societatii cu aproximativ 1,38 milioane lei (0,37 milioane euro), pana la 11,4 milioane lei (3,1 milioane euro), in scopul lansarii de servicii noi.

Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta IFN SA este o institutie financiara de investitii si consultanta, avand ca obiect principal de activitate sprijinirea intreprinzatorilor romani si straini. RGIC elaboreaza proiecte de investitii pentru programe de finantari nerambursabile ale UE, programe de finantari nerambursabile si asistenta tehnica oferite de alte state, precum si pentru finantari rambursabile gestionate de institutiile financiare din Romania si din strainatate. RGIC ofera si servicii juridice si de marketing.     

Actionarul principal al societatii este Otilia Manta (99,07%), care detine si functia de presedinte al companiei, Business Logistical Centre (0,06%) si alte trei persoane fizice.
 

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: