Bank Leumi Romania, acum si la Satu Mare

Data publicarii: Astazi, 04-10-2006
Bank Leumi Romania este incepand de miercuri si la Satu-Mare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Evenimentul lansarii va fi sustinut la sediul bancii, in str Stefan cel Mare nr 1, de catre Laurentiu Mitrache – Director General Bank Leumi Romania si Carmen Sipa – Director Bank Leumi Sucursala Satu Mare. Cu o experienta de peste 100 de ani in sistemul financiar-bancar, Bank Leumi le-Israel detine o retea internationala de peste 300 de sucursale in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii: Statele Unite ale Americii, Canada,Anglia, Franta, Germania, Elvetia, Luxemburg, Hong-Kong, Australia, America de Nord si de Sud, Mexic, Panama, Venezuela, Brazilia, Uruguay, Argentina, Chile si incepand cu luna august 2006, in Romania.

Rezultatele financiare ale Grupului Leumi la 30 iunie 2006 arata ca profitul net a crescut in prima jumatate a anului 2006 cu 34,7%, insumand 336 milioane USD.

"Suntem mandri de prezenta in Romania si va asteptam cu drag in sucursalele noastre pentru a descoperi noile noastre standarde de organizare si functionare, pe care le-am implementat pentru a va oferi, alaturi de produse si servicii competitive, confortul si atmosfera moderna si prietenoasa de care aveti nevoie", au declarat oficialii bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: