Un nou un proiect AVITECH in finala concursului InAVation Awards

Data publicarii: 25-01-2012 | Afaceri

Si in acest an, pentru a treia oara consecutiv, AVITECH este singura companie din Romania care reuseste sa ajunga in finala concursului international InAVation Awards 2012. Proiectul finalist a fost integrat in cadrul Complexului Cultural "Eugen Ionescu” din Slatina si face parte din categoria Most InAVative Leisure & Entertainment Facility, alaturi de alte trei proiecte importante din Marea Britanie, Rusia si Polonia.

In concurs au fost inscrise peste 75 de proiecte, grupate in 8 categorii. In finala au intrat cate 4 proiecte pentru fiecare categorie. Castigatorii concursului vor fi desemnati de un juriu de specialitate si vor fi anuntati pe 1 februarie 2012, in cadrul targului ISE (Integrated Systems Europe) desfasurat in Amsterdam.

AVITECH a fost antreprenor general in cadrul proiectului realizat la Slatina. Compania a gestionat si realizat lucrari de proiectare si design, amenajari exterioare si interioare, instalatii, dotari profesionale audio-video, IT&C si de siguranta si mobilier specializat pentru toate salile.

Modernul complex cultural aduce iubitorilor de cultura, precum si cinefililor slatineni, o sala de teatru multifunctionala cu dotari pentru conferinte, cu o capacitate de 148 locuri, doua sali de cinematograf cu tehnologie 3D de ultima generatie, fiecare cu o capacitate de 48 locuri, o cafenea literara, foaier, camere pentru repetitii si relaxare, cabine pentru actori, depozit decoruri si costume. Toate spatiile sunt amenajate conform celor mai noi tendinte in domeniu.

Despre InAVation Awards

Concursul InAVation Awards se afla la cea de-a sasea editie si este organizat de prestigioasa revista InAVate, liderul publicatiilor online de integrare si tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Pentru a vedea lista proiectelor finaliste, puteti accesa link-ul http://www.inavationawardsonthenet.net/projectvoting.aspx.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: