Care sunt reducerile de care beneficiezi daca virezi salariul prin banca

Data publicarii: 30-01-2012 | Finante-Banci

Clientii care isi vireaza salariul prin banca, beneficiaza de dobanzi reduse atunci cand acceseaza un credit sau primesc o dobanda mai buna daca au economii. Aceste facilitati au devenit in ultimii 3 ani de zile tot mai prezente in oferta bancilor si daca la inceput ele erau directionate doar catre atragerea de clienti pentru credite, finantarea oprita sau limitata din partea bancilor mama, a facut sa avem acelasi tip de oferte preferentiale si la depozite bancare.

In cazul acordarii de credite, reducerile de dobanda pot ajunge in unele cazuri la peste 1 procent, fata de oferta standard a bancii, reducere care se traduce la creditele pe termen lung in economii de mii de euro.

Ce banci ofera reduceri de dobanda la credite

La Raiffeisen Bank, clientii beneficiaza de reduceri la marja de dobanda aplicata de banca peste Euribor sau Robor, in functie de tipul creditului si de valuta acestuia. Astfel, creditele fara garantii imobiliare sunt oferite la o dobanda mai mica cu 1%, in timp ce la creditele ipotecare reducerea de dobanda este de 0.6% la euro si de 0.25% pentru credite acordate in moneda nationala.

Cea mai mare banca din Romania ofera clientilor care isi incaseaza venitul prin BCR, o reducere de 0.2% la credite ipotecare, iar la creditele de nevoi personale beneficiu este mai important de 4%, la care se adauga posibilitatea de a accesa un credit de valoare mai mare, de pana la 20.000 euro, fata de 10.000 euro in conditiile standard, dar si de scutirea de la plata comisionului de analiza de 250 lei.

Integral in MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: