Andreea Paul Vass numita in Comisia de privatizare a Hidroelectrica

Data publicarii: 01-02-2012 | Economie

Andreea Paul Vass, consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Emil Boc, a fost numita membru in Comisia de coordonare a procesului de privatizare a Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale ''Hidroelectrica'' - SA Bucuresti.

Decizia a fost semnata de premierul Emil Boc si publicata marti in Monitorul Oficial. 

Potrivit Hotararii 38/2012, in vederea implementarii strategiei de privatizare a Hidroelectrica, se constituie o comisie pentru coordonarea procesului de privatizare, precum si o comisie de pregatire si monitorizare a procesului de privatizare, formate din membri titulari si supleanti si secretariate tehnice aferente acestora. 

Comisia pentru coordonarea procesului de privatizare este condusa de ministrul Economiei, Ion Ariton, iar din aceasta mai fac parte ministrul Finantelor Publice, trei secretari de stat, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, dar si directorul general al Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale "Hidroelectrica" - S.A. Bucuresti. 

Comisia pentru coordonarea procesului de privatizare coordoneaza activitatea comisiei de pregatire si monitorizare a procesului de privatizare, aproba documentele de licitatie intocmite pentru selectarea intermediarului autorizat, aproba contractul de intermediere ce urmeaza a fi incheiat cu intermediarul autorizat selectat, care este supus aprobarii adunarii generale a actionarilor "Hidroelectrica" - S.A. Bucuresti. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: