Banca Comerciala Carpatica lanseaza Serviciul SMS Alert pentru clientii persoane juridice

Data publicarii: 02-02-2012 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia clientilor sai - persoane juridice posesoare de carduri - un nou serviciu de informare, in timp real, asupra tranzactiilor efectuate cu cardul.

Serviciul SMS Alert - clienti persoane juridice este un instrument modern de informare asupra tranzactiilor efectuate cu cardul, oferind control si siguranta, prin: 

  • control imediat asupra situatiei contului
  • control asupra tranzactiilor realizate cu cardul 

Alerta SMS va fi transmisa sub forma de mesaj text, pe telefonul mobil al clientului, imediat dupa efectuarea tranzactiei si va contine: numarul cardului folosit, data si ora exacta a utilizarii, suma tranzactionata, locatia in care s-a efectuat tranzactia precum si statusul tranzactiei (reusita sau esuata). 

Clientul poate sa opteze pentru una din cele 2 variante disponibile:  

 a) Alerta integrala - se trimite SMS pentru toate tranzactiile derulate prin intermediul cardului (plati si retrageri numerar), indiferent de valoarea acestora.

b) Alerta personalizata - se trimite SMS pentru tranzactiile de retragere numerar de la ATM, plati la POS si plati pe Internet, de valoare mai mare sau egala cu pragul de alertare stabilit de client. 

Costul abonamentului perceput pentru acest serviciu poate fi de 7 lei sau de 10 lei, in functie de optiunea clientului, pentru cardurile de debit in lei Mastercard Business Lider sau de 2 euro, respectiv 4 euro pentru cardurile de debit in euro Mastercard Standard Euro.

"Acest nou serviciu este cu adevarat necesar firmelor care doresc sa aiba un control permanent asupra sumelor de bani tranzactionate prin intermediul cardului. Clientii posesori de carduri emise de BCC sunt astfel informati in timp real asupra modului in care sunt utilizate cardurile firmei.” declara George Ciobanasu, Director General Adjunct Banca Comerciala Carpatica.

Mai multe informatii despre acest nou serviciu sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Carduri > SMS Alert PJ. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: