G-Ticket te asteapta cu bilete la evenimentele lunii februarie

Data publicarii: 02-02-2012 | Lifestyle

Luna februarie vine cu o noua serie de concerte, spectacole de teatru si opera cu bilete disponibile prin G-Ticket, serviciul oferit de Gemanos Telecom Romania.

La Teatrul National de Opereta te poti bucura de o noua serie de reprezentatii printre care se numara "Boxe Boxe” (2 februarie), "Vaduva vesela” (4 si 20 februarie), "Broadway Bucuresti” (5 februarie), "Voievodul Tiganilor” (6 februarie), "Supermarket” (8 februarie), Romeo si Julieta (23 si 24 februarie).

De asemenea, poti merge la oricare dintre spectacolele sustinute de trupa Rhythm of the Dance in Bucuresti (Sala Palatului, 26 februarie) sau in tara, la Timisoara (Filarmonica Banatul Timisoara, 21 februarie), Arad (Teatrul Clasic, 22 februarie) si Brasov (Sala Sporturilor Brasov, 25 februarie). 

G-Ticket iti ofera bilete si la recitalurile sustinute de Festival Flamenco la Sala Radio pe 10, 21 si 22 februarie, iar cu ocazia Dragobetelui, poti merge la concertul "Cele doua cuvinte” sustinut de Taxi in Jukebox pe 24 februarie. Daca esti pasionat de tango, in data de 28 februarie, Gotan Project vine la Sala Palatului.

In linie cu obiectivele pentru anul 2012, serviciul G-Ticket a inclus si bilete la evenimente de teatru, diminuand disconfortul provocat de aglomeratiile de la casele de bilete. Astfel, procesul de achizitionare si posibilitatea de a alege locul preferat in salile de concerte au fost semnificativ facilitate.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii februarie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu trei ani si jumatate, in parteneriat cu Eventim - cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si entertainment.