Traficul pe Autostrada Bucuresti - Pitesti a fost inchis

Data publicarii: 03-02-2012 | Actualitate

Traficul pe A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchis vineri incepand cu ora 16.15, din cauza intensificarii viscolului, informeaza vineri Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Potrivit CNADNR, traficul va fi redeschis in functie de evolutia conditiilor meteorologice. 

Tot vineri a fost inchis traficul pe DN 5 Bucuresti - Giurgiu, de la ora 15.30, iar Compania a solicitat Politiei de Frontiera inchiderea punctului de frontiera Giurgiu - Ruse. 

De asemenea, traficul pe DN 65A sectorul Rosiorii de Vede - Turnu Magurele a fost inchis, incepand cu ora 14.30, iar pe tronsonul Rosiorii de Vede - Buzoiesti se aplica restrictii pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa mai mare de 3,5 tone.

Tot vineri au mai fost inchise circulatiei, din cauza viscolului, DN 23A Focsani - Gologanu - Ciorasti, DN 2N Bogza - Dumbraveni - Jitia, incepand cu ora 13.00, Autostrada Soarelui, pe sectorul Bucuresti - Lehliu, incepand cu ora 12.30, DN 1D Albesti Paleologu - Urziceni, incepand cu ora 12.00, si DN 2 Urziceni - Buzau si DN 2R Jitia - Vintileasca (judetul Vrancea), incepand cu ora 11.30. 

De asemenea, au ramas inchise alte patru drumuri nationale, respectiv DN 24D Barlad - Galati, DN 23B Maicanesti - Ciorasti, DN 22 Ramnicu Sarat - Braila si DN 2C Costesti - Slobozia. 

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a restrictionat, incepand cu ora 14.30, traficul pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa de peste 7,5 tone pe mai multe rute: A2 Lehliu - Cernavoda, DN 3 Lehliu - Calarasi, DN 3A Lehliu - Fetesti, DN 22C Cernavoda - Murfatlar si DN 3 Murfatlar - Constanta. 

Restrictii de circulatie au mai fost impuse pe DN 4 Bucuresti - Oltenita, DN 5 Bucuresti - Giurgiu, DN 5B Ghimpati - Giurgiu, DN 10 Buzau - Brasov si DN 3 Bucuresti - Lehliu tot pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa de peste 7,5 tone. 

Circulatia se desfasoara in conditii de iarna. CNADNR roaga participantii la trafic sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera in vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducatorii auto trebuie sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata). 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: