Petrecere Volksbank la Bamboo

Data publicarii: 05-10-2006
Volksbank a premiat aseara intr-un cadru festiv clientul cu numarul 100.000. Banca si-a serbat cele 100 de unitati deschise in Romania, dar a acordat si un Peugeot 107, clientului Volksbank care a avut norocul sa poarte numarul 100.000. Petrecerea Volksbank s-a desfasurat in unul din cele mai selecte cluburi din capitala - Bamboo - unde au participat atat conducerea bancii, cat si angajati ai acesteia veniti din toate colturile tarii, precum si clientii Volksbank.

un Peugeot 107 pentru clientul Volksbank care a avut norocul sa poarte numarul 100.000

Atmosfera de petrecere i-a cuprins pe bancheri, care nu prea au avut chef de discursuri. Astfel, Gerald Schreiner, presedintele Volksbank a tinut doar sa le multumeasca angajatilor sai pentru eforturile depuse si i-a incurajat sa se distreze la petrecerea data in cinstea celor 100 de unitati Volksbank.

Un Peugeot eclipsat

Printre mini-concertul Directia 5, coktail-uri si dansatori profesionisti care au animat petrecerea, vicepresedintele Volksbank, Simona Fatu, a declarat pentru Banknews.ro: "Am dorit sa fie o petrecere deosebita si oamenii sa se distreze. De obicei, intalnirile bancherilor, chiar petrecerile sunt plicticoase".

Ana Maria Megan

Ultimele stiri pe BankNews.ro: