Andreea Paul-Vass a refuzat nominalizarea pentru functia de ministru al Economiei

Data publicarii: 08-02-2012 | Politica

Andreea Paul-Vass a anuntat, marti seara, intr-o interventie la Realitatea tv, ca refuza, din motive personale, nominalizarea pentru functia de ministru al Economiei.

Potrivit unor surse politice, Andreea Paul-Vass, consilier economic al fostului premier Emil Boc, fusese nominalizata de Partidul Democrat Liberal pentru functia de ministrul al Economiei in viitorul Cabinet Ungureanu. Premierul desemnat, Mihai-Razvan Ungureanu, si liderii coalitiei de guvernare discutau marti seara, la Palatul Victoria, viitorul program de guvernare si lista ministrilor propusi. 

In jurul orei 22,30, un reprezentant al Biroului de presa al Guvernului a coborat la centrul media si le-a comunicat jurnalistilor ca Mihai-Razvan Ungureanu le multumeste jurnalistilor pentru atentie, insa miercuri dimineata va anunta lista ministrilor pe care o va prezenta Parlamentului. 

"La modul real, m-a onorat increderea colegilor mei, dar sa stiti ca am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt, in primul rand, personale si tin de o traiectorie pe care am construit-o in educatie, in profesie, in cariera in general cu foarte multa minutiozitate si nu am de gand sa fac rabat de la acest drum. Sobru, echilibrat, toate la timpul potrivit. Am lucrat cu foarte multa pasiune ceea ce am facut. Stiu ca au fost voci in interiorul PDL care m-au sustinut foarte puternic si lor, intr-adevar, le multumesc foarte tare si sper din suflet sa nu ii dezamagesc cu vestea pe care tocmai le-am dat-o. Este o decizie personala si le multumesc tare - tare mult colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine, dar ramanem colegi in continuare si construim impreuna pentru ca avem un drum foarte dificil in continuare de parcurs", a afirmat Andreea Paul-Vass. 

Sursa: AGERPRES